Zoeken

L118xB108xH50cm Arizona Puppybox

Of het nu is als minihuis voor puppy's binnen jouw eigen vier muren of als vrije uitloop voor cavia's en konijnen in de tuin: de Arizona puppybox zal je bij vele gelegenheden goed van pas komen. De puppybox is gemaakt van multiplex en past dankzij zijn moderne vormgeving in een natuurlijke houtkleur in vrijwel elke omgeving. De rechthoekige houten box heeft een watervaste plexiglas bodemplaat, die vloeren en tapijten beschermt tegen vuil. Er is een gelijkvloerse toegang in deurvorm die kan worden afgesloten door middel van een inschuifbaar plexiglas paneel. De Arizona Puppybox scoort met een robuuste constructie en is zeer gemakkelijk en snel in elkaar te zetten. De houten panelen hoeven alleen maar in elkaar geschoven te worden. Arizona Puppybox in één oogopslag: Rechthoekige puppybox gemaakt van hout voor jonge honden Ook geschikt voor konijnen en cavia's Ongecompliceerde constructie: houten panelen zijn gemakkelijk in elkaar te schuiven Geschikt voor elke woonruimte: waterdichte plexiglas bodemplaat, beschermt tapijten en vloeren tegen urine Stabiele constructie: gemaakt van robuuste multiplex panelen, voor een hoge stabiliteit en duurzaamheid Praktische handvatten: 2 handgrepen elk aan de brede zijden, voor gemakkelijk vervoer en voor het eenvoudig verplaatsen van de box Gelijkvloerse toegang: deur afsluitbaar door inschuifbare plexiglas plaat Modern design: past in bijna elk interieur Kleur: natuurlijke kleuren Materiaal: Frame: multiplex Deurtjes en onderkant: plexiglas Afmetingen: Totaal: L 118 x B 108 x H 50 cm Binnenkant: L 113 x B 100,5 x H 50 cm Deuropening: B 24 x H 33 cm Dikte multiplex panelen: 8 mm Dikte plexiglas panelen: 3 mm Artikelgewicht: 11 kg Advies: Als je de box buitenshuis gebruikt, laat jouw huisdier dan niet zonder toezicht in de box achter om het te beschermen tegen roofdieren en om te voorkomen dat je huisdier onbedoeld over de box springt.

€ 106.99

Lees verder...

Skyline L118xB108xH50cm Arizona Puppybox
Product
 

Skyline Nestkast Roomy L eiken L23 x B15,5 x H25,5 cm Vogel

Met de Skyline nestkast Roomy "L" eiken kunnen vogels naar hartenlust nestjes bouwen. In de mooie broedplek is genoeg plek voorhanden. De nestkast past dankzij het natuurlijke, onopvallende ontwerp perfect in de omgeving en biedt kleine vogels zoals mezen en mussen een veilige plek om hun nest te bouwen. Binnenin het huisje is er genoeg ruimte om te nestelen. Bovendien biedt het dankzij de stabiele constructie met dak bescherming tegen regen en direct zonlicht. Met de Skyline nestkast Roomy "L" eiken bewijs je niet alleen aan je tuinvogels een verdienste, maar draag je bij aan het behoud van vogelsoorten. Daarnaast kun je genieten van mooie vogelobservaties. Opmerking omtrent de levering: De bezorging van het product verloopt direct via de leverancier. Een verzending binnen 24 uur is daarom niet gegarandeerd De levertijd bedraagt 3 - 5 werkdagen* Skyline nestkast Roomy “L” eiken in één oogopslag: Mooie nestkast voor wilde vogels Ideaal voor kleine vogels: ingang voor mezen, mussen, etc., houdt grotere vogels zoals duiven en raven op afstand. Knus en ruim: binnenin is er genoeg ruimte om te nestelen Bijdrage aan behoud van inheemse wilde vogels: veilige broedplaats voor kleine vogelsoorten Onschadelijk materiaal: van ongevaarlijk natuurlijk hout Mooi, minimalistisch ontwerp, met decoratief metalen embleem, past perfect in de omgeving Overhangend dak beschermt tegen regen en direct zonlicht, stabiele constructie Ophangen aan de achterkant mogelijk. Kleur: naturel Materiaal: eikenhout Afmetingen: Totaal: L 23 x B 15,5 x H 25,5 cm Ingang ca. Ø 3,5 cm Materiaaldikte: ca. 2 cm *Indien mogelijk vindt de levering binnen het genoemde aantal werkdagen plaats. De leveringstermijn gaat in na betalingsontvangst. Als de laatste dag van de termijn op een zaterdag, zondag of feestdag valt, wordt de termijn automatisch tot de volgende werkdag verlengd.

€ 29.99

Lees verder...

Skyline Skyline Nestkast Roomy L eiken L23 x B15,5 x H25,5 cm V
Product
 

Skyline Nestkast Nursey eiken L21 x B14 x H29 cm Vogel

Vind je het leuk om wilde vogels te observeren en wil je graag een met liefde gemaakte nestkast in de tuin? Dan is de nestkast Nursey van Skyline de ideale toevoeging aan jouw tuin. De vogelnestkast heeft de vorm van een klein huisje en is voorzien van een grote deur aan de voorkant die compleet openklapt. Dit is erg handig om de nestkast schoon te maken. Het is ook makkelijk het nestkastje op te hangen met behulp van de haak aan de achterkant. Binnenin het huisje is er voor vogels genoeg plek om een nestje te bouwen. De Skyline nestkast Nursey is gemaakt van stevig eikenhout en is bij uitstek geschikt voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan het behoud van inheemse vogelsoorten. Opmerking omtrent de levering: de bezorging van het product verloopt direct via de leverancier. Een verzending binnen 24 uur is daarom niet gegarandeerd De levertijd bedraagt 3 - 5 werkdagen* Skyline nestkast Nursey eiken in één oogopslag: Mooie nestkast voor wilde vogels Ophanghaak: makkelijk te plaatsen aan bijvoorbeeld bomen Ronde opening: klein, maar groot genoeg voor mezen, mussen etc., houdt grote ongewenste vogels buiten. Ruime binnenkant: genoeg plek om een nest te bouwen Makkelijk te reinigen: deur kan helemaal worden geopend Bijdrage aan behoud vogelsoorten: veilige broedplaats voor inheemse vogels Stabiel, overdekt huisje: beschermt tegen regen en direct zonlicht Van onschadelijk, natuurlijk hout Decoratief metalen scharnier met Skyline-logo om de deur goed te sluiten Kleur: naturel/oranje Materiaal: eikenhout Afmetingen: Totaal: L 21 x B 14 x H 29 cm Binnen: max. L 17 x B 9 x H 26 cm Ingang ca. Ø 3 cm Opening klapdeur: max. L 17 x B 9 x H 26 cm Materiaaldikte: ca. 2 cm *Indien mogelijk vindt de levering binnen het genoemde aantal werkdagen plaats. De leveringstermijn gaat in na betalingsontvangst. Als de laatste dag van de termijn op een zaterdag, zondag of feestdag valt, wordt de termijn automatisch tot de volgende werkdag verlengd.

€ 29.99

Lees verder...

Skyline Skyline Nestkast Nursey eiken L21 x B14 x H29 cm Vogel
Product
 

Skyline Voederhuisje Lucky Inn eiken L21 x B14 x H29 cm Vogel

Het voederhuisje is gemaakt van hout dat zijn natuurlijke look heeft behouden. Het huisje lijkt echt op een huis, inclusief dak dat beschermt tegen direct zonlicht. Binnenin bevindt zich een hoge voerbak waarop de vogels in je tuin goed kunnen zitten. Het Skyline voederhuisje Lucky Inn eiken is aan twee kanten open zodat mussen, mezen, merels en andere wilde vogels makkelijk bij het voer kunnen. Bovendien kun je zo van welke kant dan ook de boel goed in de gaten houden: perfect voor enthousiaste vogelaars. Opmerking omtrent de levering: De bezorging van het product verloopt direct via de leverancier. Een verzending binnen 24 uur is daarom niet gegarandeerd De levertijd bedraagt 3 - 5 werkdagen* Skyline voederhuisje Lucky Inn eiken in één oogopslag: Mooi voederhuisje om wilde vogels te voeren Beschermt inheemse vogelsoorten: door het hele jaar bij te voeren kun je een bijdrage leveren aan het behoud van soorten Gemaakt van hout: natuurlijk, makkelijk materiaal Beschermt tegen direct zonlicht: stabiel huisje met dak Voerbak met hoge rand: kan er dankzij balkjes aan de zijkant niet uit vallen, vogels kunnen goed zitten Open aan 2 kanten: vogels kunnen op beide zijden gaan zitten en goed worden geobserveerd Mooi uiterlijk: decoratief metalen embleem, aantrekkelijke huisvorm Met haken om eenvoudig op te hangen Eenvoudige reiniging, voerbak altijd uitneembaar Kleur: Huis: natuur Voerbak: wit Materiaal: Huis: eikenhout Voerbak: keramiek Afmetingen: Totaal: L 21 x B 14 x H 29 cm Materiaaldikte: ca. 2 cm Voerbak: 300 ml *Indien mogelijk vindt de levering binnen het genoemde aantal werkdagen plaats. De leveringstermijn gaat in na betalingsontvangst. Als de laatste dag van de termijn op een zaterdag, zondag of feestdag valt, wordt de termijn automatisch tot de volgende werkdag verlengd.

€ 29.99

Lees verder...

Skyline Skyline Voederhuisje Lucky Inn eiken L21 x B14 x H29 cm
Product
 

Skyline Knaagdierkooi Hoppelgarten 120x71,5x70cm Knaagdier

Op zoek naar een droomhuis voor je konijnen of cavia’s? Met de Skyline knaagdierenkooi Hoppelgarten 120 hoef je niet langer te zoeken! In deze moderne kooi zal je kleine knaagdier zich zeker goed voelen, en dankzij de transparante bodembak kun je hem altijd goed observeren. De bak zorgt bovendien voor veel comfort en biedt met ruimte voor tot wel 22 cm strooisel genoeg plek om te graven. De materiaalmix van hout en plexiglas geeft de knaagdierkooi een uniek uiterlijk en maakt hem sterk en onderhoudsvriendelijk. Dankzij de 4 stevige, rubberen wieltjes aan de onderkant kun je de Skyline knaagdierenkooi makkelijk in je woonruimte of in de tuin verplaatsen. Meerdere roosterdeuren en het volledig afneembare dak maken reiniging en toegang tot de kooi eenvoudig. Skyline Knaagdierkooi Hoppelgarten 120 in één oogopslag: Kooi voor kleine dieren zoals cavia’s en konijnen Modern ontwerp: van massief hout en transparant plexiglas 2 afneembare dakelementen: betere toegang tot het dier en eenvoudiger de kooi te reinigen Onderhoudsvriendelijk: waterdichte en eenvoudig schoon te maken vloeren van multiplex Genoeg ruimte voor een strooiselhoogte tot 22 cm, voor comfort en bewegingsvrijheid Flexibel: met 4 stevige wieltjes om de kooi makkelijk te verplaatsen 4 roosterdeuren: aan de voorkant en zijkant Houten frame gecoat met uv-bestendige heldere lak Inclusief siliconen voor het extra afdichten van alle voegen Eenvoudige montage Kleur: naturel, zwart Totale afmetingen: Binnenmaten: H 61,5 x B 114 x D 68 cm Buitenmaten: H 70 x B 120 x D 71,5 cm Hoogte van de bodembak: 22 cm Roosterdeuren: 2 x zijkanten: H 17 x B 21 cm, 2x vooraan: H 21 x B 34 cm Afstand spijlen: 27 mm Dikte spijlen: 3,2 mm en 2 mm Materiaal: Frame: beukenhout Wanden bodembak: plexiglas Bodem: multiplex Tralies: metaal, met poedercoating Wielen: metaal / rubber Extra verdieping: 1 Accessoires: 1 houten ladder, 1 houten platform De in de productafbeeldingen weergegeven extra uitrusting is niet bij de levering inbegrepen en toont voorbeelden voor een mogelijke inrichting. Belangrijk Het stapelen van kooien moet beslist worden vermeden, aangezien hierdoor de valhoogte voor je dieren aanzienlijk wordt vergroot. Voor de veiligheid van je dieren moet je alle kooien op de vloer plaatsen en elke belasting van de kooi van bovenaf voorkomen. Let op Zorg ervoor dat je huisdieren voldoende beweging krijgen! We raden aan om je huisdier dagelijks vrije uitloop te bieden in een omheinde ruimte.

€ 249.99

Lees verder...

Skyline Skyline Knaagdierkooi Hoppelgarten 120x71,5x70cm Knaagd
Product
 

Skyline Knaagdierhok Hoppelgarten 100x71,5x60,5cm Knaagdier

Het Skyline knaagdierenhuis Hoppelgarten biedt aan muis, rat, hamster Co een royaal thuis in een modern ontwerp, dat een bijzonder hoge mate van comfort biedt. De hoge bodembak biedt ruimte aan maximaal 20 cm strooisel, voldoende ruimte dus om te wroeten en lekker warm weg te kruipen. De bijzondere combinatie van materialen geeft de knaagdierenkooi een opvallend uiterlijk. De kooi is sterk en eenvoudig te reinigen. De bodemplaat is waterdicht en voor extra lekdichtheid kunnen de zijdelingse voegen met siliconen worden afgedicht. Erg praktisch zijn bovendien de 4 sterke wielen met rubberen coating, waarmee het Skyline knaagdierenhuis eenvoudig naar een ander vertrek of in de tuin kan worden verplaatst.  Skyline knaagdierenhuis Hoppelgarten 100 in één oogopslag: Kooi voor kleine dieren als ratten, muizen en hamsters Modern ontwerp: mooi massief hout in combinatie met transparant plexiglas Dak in zijn geheel afneembaar: voor een eenvoudigere toegang en reiniging Zorgt voor knusheid: strooiselhoogte tot 20 cm, voor behaaglijkheid en bewegingsvrijheid Optimale hygiëne: dankzij de eenvoudig te reinigen bodem uit multiplex Volop flexibiliteit: 4 sterke wielen om de kooi eenvoudig te verplaatsen 5 traliedeuren: goede toegang tot de dieren en om de voer- en drinkbakjes te vullen Houten frame gecoat met uv-bestendige heldere lak Waterdichte bodem Incl. siliconentube voor het extra afdichten van alle voegen Eenvoudige montage Kleur: naturel, zwart         Afmetingen totaal:  Binnenmaten: H 53,5 x B 97 x D 68 cm Buitenmaten: H 60,5 x B 100 x D 71,5 cm Hoogte van de bodembak: 22 cm Zijdeuren: 4 x H 11 x B 12 cm Dakluik: H 24 x B 39 cm Afstand spijlen: 7 mm Dikte spijlen: 3,2 mm en 1,5 mm Materiaal: Frame: beukenhout Wanden bodembak: plexiglas Bodem: multiplex  Tralies: metaal, met poedercoating Wielen: metaal / rubber Extra verdiepingen: 2 Accessoires: 2 houten ladders, 2 houten platformen Belangrijke aanwijzing Het stapelen van kooien moet beslist worden voorkomen, aangezien hierdoor de valhoogte voor je dieren aanzienlijk wordt vergroot. Voor de veiligheid van je dieren moet je alle kooien op de vloer plaatsen en elke belasting van de kooi van bovenaf voorkomen. Let op Zorg ervoor dat je huisdieren voldoende beweging krijgen! We raden aan om je huisdier dagelijks vrije uitloop te bieden in een omheinde ruimte. Niet precies wat je zoekt? Bekijk dan ons hele assortiment hamsterkooien.

€ 269.99

Lees verder...

Skyline Skyline Knaagdierhok Hoppelgarten 100x71,5x60,5cm Knaag
Product
 

Skyline Vogelvolière Loretto XL L78 x B75 x H175 cm

Loretto XL is een ruime en functionele volière voor grasparkieten, canarie´s en exoten. De moderne volière met donkere berkenhoutelementen overtuigt met design en functionaliteit. De meegeleverde accessoires bieden jouw vogels het juiste comfort. De praktische voerbar bevat drie verchroomde voerbakjes en kan compleet naar buiten gedraaid worden, wat navullen en reinigen vergemakkelijkt. Om ieder moment makkelijk toegang tot jouw gevederde lievelingen te hebben heeft de volière Loretto XL twee grote kleppen aan de voorkant en acht deuren aan de zijkant. De bodemlade uit metaal kan makkelijk worden uitgetrokken om te reinigen. Met de vier meegeleverde wielen kan de kooi makkelijk verplaatst worden, als dat nodig mocht zijn. Een mooi en functioneel huis voor jouw schattebouten. Sykline vogelvolière Loretto XL in één oogopslag: buitenafmeting (met wielen): L 78 x B 75 x H 175 cm binnenafmeting: L 70 x B 73 x H 170 cm tralieafstand: 1,1 cm Ø draad: 1,6 mm (horizontaal), 3,4 mm (verticaal) tralies: ongiftige, zinkvrije poedercoating (anthraciet) draaibare voerbar: L 62 x H 7 cm 3 verchroomde voerbakjes, à 0,14 l inhoud twee kleppen aan de voorkant: L 40 x H 25 cm acht deuren (vier rechts en vier links): L 10 x H 12 cm 4 hoouten zitstangen: L 73 cm, Ø 15 mm uittrekbare metalen bodembak (chroom coating): L 69 x B 69 x H 3 cm 4 kunststof-wielen met metalen bevestiging Ø 4 cm Dit product wordt in verband met het grote formaat of zware gewicht niet met de normale pakketpost verzonden, maar met PostNL Cargo. Hierdoor kan het 3 tot 5 werkdagen duren voordat je het product ontvangt.

€ 424.99

Lees verder...

Skyline Skyline Vogelvolière Loretto XL L78 x B75 x H175 cm
Product
 

Skyline Hoppelgarten Panorama exklusiv für zooplus mit L 100 x B 71,5 x H 60,5 cm

Een kooi met prachtig panorama-uitzicht: dat biedt de Skyline Huppeltuin Panorama jouw dwergkonijn of cavia. Het gaat om een knaagdierkooi met modern design en een comfortabele inrichting die mooi, licht ontworpen is. De cavia- en konijnenkooi bestaat uit warm massief hout en transparant plexiglas. De mix van materialen verleend het knaagdierhuis een unieke optiek en is robuust en onderhoudsvriendelijk. De reinigingsvriendelijke multiplexbodem is een goed begin van een optimale hygiëne. Dankzij 20 cm strooihoogte is er daarnaast voor comfort en maximale bewegingsvrijheid voor je knagers gezorgd. Bovendien zijn de stabiele wieltjes aan de onderkant handig om de kooi gemakkelijk van de ene kamer naar de andere of naar de tuin te verplaatsen. Zonder accessoires geleverd! Skyline Huppeltuin Panorama in één oogopslag: Ruime en transparante knaagdierkooi Geschikt voor dwergkonijnen en cavia‘s Modern design: warm massief hout gecombineerd met licht plexiglas Zeer comfortabel: 20 cm hoogte voor strooi, gegarandeerde beweegruimte en behaaglijkheid Deuren aan de zijkanten: om voerbakken bij te vullen van buitenaf, zonder vluchtgevaar Dak kan geopend worden: Panorama 100 cm: compleet te openen Panorama 120 cm: half of geheel te openen Optimale hygiëne: eenvoudig schoon te maken multiplexbodem Flexibel te plaatsen: 4 stevige wieltjes om de kooi gemakkelijk te verschuiven Rooster: met ongiftige, zinkvrije poederlaag De kooi biedt veel inrichtingsmogelijkheden Kleur: natuur, zwart Materiaal: Rand: hout Wanden: plexiglas Bodem: multiplex Tralies: metaal Maattabel: Maat Binnenafmetingen Buitenafmetingen Afmetingen bodemkuip Afmetingen zijdeuren Afstand tralies Sterkte tralies 100 cm L 97 x B 68 x H 53,5 cm L 100 x B 71,5 x H 60,5 cm H 22 cm L 21 x H 17 x B 2 cm 27 mm max. 3,2 mm 120 cm L 114 x B 68 x H 61,5 cm L 120 x B 71,5 x H 70 cm H 22 cm L 21 x H 17 x B 2 cm 27 mm max. 3,2 mm De op de productafbeeldingen getoonde inrichting is niet in de levering inbegrepen en dient enkel als voorbeeld. Belangrijke tip: Kooien niet stapelen, aangezien de valhoogte voor dieren hiermee aanmerkelijk groter wordt. Plaats alle kooien op de grond ter bescherming van je dieren en voorkom dat je de kooi van boven belast. Tip: Let op genoeg beweging voor je huisdieren! Wij raden je aan om je dier voor zijn dagelijkse beweging een ren ter beschikking te stellen. Een grote selectie rennen voor buiten vind je via de volgende link: Alle rennen in één oogopslag, alle afmetingen, materialen en voor elk doeleinde Een speciale ren voor binnenshuis vind je hier: Skyline Indoor-Omheining Ranch Arizona

€ 204.99

Lees verder...

Skyline Skyline Hoppelgarten Panorama exklusiv für zooplus mit
Product
 

Skyline Vogelkooi Felicia L76 x B45 x H85 cm

De Skyline vogelkooi Felicia L biedt je een ruim en functioneel onderkomen voor grasparkieten, kanaries en kleinere exoten. Het vogelhuisje heeft vier uiterst praktische voederbakjes, die aan de buitenkant van de kooi bevestigd zijn en daardoor gemakkelijk te vullen en schoon te maken zijn. De grote voorklep geeft je te allen tijde gemakkelijk toegang tot jouw huisdieren. De uitschuifbare bodemplaat van hout en plexiglas maakt het voor jou gemakkelijker om de kooi schoon te maken. De Skyline vogelooi Felicia L is een mooi en goed doordacht huisje waarin jouw vogel zich thuis zal voelen. Skyline Vogelkooi Felicia L in één oogopslag:   Ruime vogelkooi voor grasparkieten en kanaries Praktische lade: uittrekbaar, vergemakkelijkt het schoonmaken, met plexiglas onderkant Vergrendelbare voerbakjes: gemakkelijk van buitenaf te vullen Grote voorkant: biedt snelle toegang Eenvoudige constructie: kan gemakkelijk weer worden opgevouwen voor gemakkelijk vervoer 4 zitstangen van hout: individueel te positioneren Tralies met poedercoating Eenvoudig te reinigen Kleur: Tralies: zwart Onderkant: bruin Afmetingen: Totaal: L 76 x B 45 x H 85 cm Totaal met voerbakjes: L 76 x B 53 x H 85 cm Binnenkant: L 74 x B 43 x H 83 cm Hoogte van de vloerplaat: 5,5 cm Deuren: L 27 x H 39 cm Tralies afstand: 1,1 cm Traliesdikte: 1,6 mm (horizontaal), 3,2 mm (verticaal) Materiaal: Tralies: metaaldraad met poedercoating Vloerplaat: hout Onderkant: plexiglas Accessoires: 4 voerbakken 4 zitstangen

€ 74.99

Lees verder...

Skyline Skyline Vogelkooi Felicia L76 x B45 x H85 cm
Product
 

L110 x B75 x H30 cm Skyline Indoor Omheining Arizona Ranch voor Knaagdieren

Gemakkelijk de 4 houten elementen samenvoegen en klaar is de Indoor-Ranch voor uw knaagdier! De natuurgekleurde omheining Arizona van het merk Skyline is precies juist voor uw knaagdier, hamster of cavia en biedt hem een veilige vrijloop in huis of woning! De rechthoekige omheining kan losstaand worden opgesteld, maar kan ook ideaal als uitbreiding aan uw kooi worden vastgemaakt. Door het uitzagen van één van de twee voorgefreesde deuren uit de stabiele multiplexplaten kunt u uw dier toegang geven tot de Ranch-Arizona en daardoor meer bewegingsvrijheid creëren. De omheiningsvlakte laat zich verdubbelen indien u twee Indoor-omheiningen samenvoegd. U kunt zich losmaken van de angst dat er in een kort ogenblik van onoplettendheid op rondslingerende kabels of meubels kan worden gekauwd. De Indoor-Omheining laat zich bij behoefte met extra kooi-accessoiren, zoals een huisje of hamsterwiel, uitrusten. De vier wanden kunnen in een handomdraai weer uit elkaar worden gehaald een plaatsbesparend worden opgeborgen. SKYLINE Indoor-Omheining Ranch Arizona in een opslag: Uit 4 houten elementen samenvoegbare Indoor-knaagdieromheining Ideaal voor knaagdieren, zoals hamster of cavia Makkelijke op- en afbouw: De vier muren kunnen door een makkelijk in elkaar steek systeem met elkaar worden verbonden Ruimtebesparende opslag: samenlegbare muren Uit onbehandeld hout gemaakt: natuurlijk en volledig ongevaarlijk Mogelijkheid om individuele doorgangen te maken: 2 deuren laten zich bij behoefte uit de omheining zagen Voor een veilige vrijloop in huis en woning Ideaal te gebruiken als uitbreiding bij de knaagdierkooi Kleur: natuur Materiaal: Multiplex Materiaalsterkte: 6 mm Maten: Afmetingen: L 110 x B 75 x H 30 cm Optionele deurafmetingen: B 15 x H 18 cm Let op het volgende: Laat uw dier niet zonder toezicht in de omheining. Bedenk dat eventueel neergezette huisjes en speelgoed niet te dicht aan de muren mogen worden geplaatst, aangezien deze als ladder kunnen worden gebruikt en zodoende als ontsnapmiddel dienen! Alle aanwijzing voor onze knaagdierkooien en omheining betrekkelijken de aanbevolen verzorging, veiligheid en aansprakelijkheid kunt u in de bijlage "Aanwijzingen voor knaagdierkooien en omheiningen" lezen

€ 52.49

Lees verder...

Skyline L110 x B75 x H30 cm Skyline Indoor Omheining Arizona Ra
Product
 

Skyline Konijnenkooi Maxi XXL (L119xB59xH47cm)

De knaagdierenkooi Maxi XXL is een solide begeleider voor het hele cavia- en konijnenleven. Hiervoor zorgt de combinatie van robuuste materialen en een hoge kwaliteit. De kooi is van een stabiel met kunststof overgoten metalen frame en een vaste bak. Er is een deur aan de voorkant en een traliedeur aan de bovenkant. Zo kan kan uw dier alle hoeken van de kooi probleemlos bereiken. De kooi is door middel van clips aan de kunststof bak bevestigd. Door eenvoudig eraan en los clippen kunt u de kooi eraf halen voor een eenvoudige reiniging. Met de Skyline Konijnen- en caviakooi Maxi XXL wordt een hooiruif meegeleverd, die verhinderd dat het hooi op de bodem ligt en vuil wordt. Skyline Konijnen- en caviakooi Maxi XXL in één oogopslag Totale grootte: L 119 x B 59 x H 47 cm Tralieafstand: ca. 29 mm Traliedikte: 2/3,4 mm (horizontaal/verticaal) Hoogte onderbak: 16,5 cm Dier makkelijk bereikbaar door Traliedeur (L 58 x B 35 cm) en voordeur (L 22 x B 17 cm) Stabiel door gebruik robuuste materialen Makkelijk te reinigen Eenvoudige montage door clips (L 10 x B 6 x H 2 cm) Tralies: zinkvrije, niet giftige zilvere poedercoating Incl. toebehoren, hooiruif (L 28,5 x H 16 cm) Opmerking: Het geleverde konijnenhok kan afwijken van de afbeelding. Belangrijke opmerking! Stapel de kooien niet op elkaar omdat dit de valhoogte voor de dieren aanzienlijk vergroot. Gelieve alle kooien op de grond te plaatsen en de kooi van bovenaf te belasten. Opmerking: Zorg dat uw huisdier genoeg beweging krijgt! Wij raden u aan om uw huisdier dagelijks los te laten en dus een outdoor verblijf beschikbaar te hebben. Voor een breed scala aan outdoor verblijven klikt u hier: Buitenverblijven Skyline Indoor-Omheining Ranch Arizona De prijs waarop de korting is verrekend o.b.v. de adviesprijs.

€ 46.99

Lees verder...

Skyline Skyline Konijnenkooi Maxi XXL (L119xB59xH47cm)
Product
 

Hagen Hamsterkooi Fun Area Leon L67xB36,5xH65cm

De Hagen knaagdierenkooi Fun Area Leon biedt vanwege de ruime hoogte met meerdere etages veel plaats en ruimte voor jouw knaagdier en biedt de knaagdieren veel ruimte om te bewegen. De knaagdierenkooi kan makkelijk gereinigd worden, heeft extra grote openingen voor een makkelijke toegang om te reinigen en op de juiste plekken bijzondere openingen om jouw knaagdier veilig op te pakken. De Skyline Fun Area Leon in één oogopslag Totale grootte: L 67 x B 36,5 x H 65 cm Tralieafstand: 6,72 mm Traliedikte:1,6 x 3,4 mm (horizontaal/verticaal) 1 grote klapdeur aan de bovenkant (38 x 28 cm) 3 kleine toegangsdeuren op ieder etage Kooi: tralies met niet giftige, zinkvrij poedercoating Incl. toebehoren: 2 etagen (L 63,8 x B 36 x H 0,6 cm), 2 ladders (7,5 x B 0,6 x H 40 cm), 1 huisje met rood dak (L 15 x B 11 x H 11 cm), 1 blauw looprad van kunststof (ø 19 cm), 2 houten tunnels (L 10/15 cm) 1 wip) Greep: L 8 x H 5 cm Kleur: anthreziet/wit (tralies/bodembak) Eenvoudige montage met bevestigingsclips (L 2 x B 2 x H 7,5 cm) Niet precies wat je zoekt? Bekijk dan ons hele assortiment hamsterkooien. Let op: om de gezondheid van jouw dier te garanderen is het dak met verf op waterbasis beschilderd. Let wel op dat het af kan geven. Wij adviseren het dak voor het eerste gebruik grondig te wassen.

€ 106.99

Lees verder...

Skyline Hagen Hamsterkooi Fun Area Leon L67xB36,5xH65cm
Product
 

Skyline Hamsterkooi Marrakesch L 96 x B 47 x H 38 cm

Het natuurlijke hok voor knaagdieren Marrakesh van Skyline is een ideale kooi voor jouw knaagdier! Door het gebruik van echte materialen van hout en puur glas in modern design en innovatieve architectuur past hij perfect in alle huiselijke ruimtes en geeft een persoonlijke woonsfeer af. De aluminium geperforeerde metaaleleementen aan de achterkant van het dak zorgen voor toereikende beluchting en optimale luchtcirculatie. De praktische servo-lift aan het dak zorgt voor een snelle en royale opening van het gehele dakoppervlak. Zo is de binnenkant bijzonder makkelijk toegankelijk en verlicht het het inzetten en uitnemen van kleine dieren en ook de reiniging van de kap. De knaagdierenkooi Marrakesh onderscheidt zich door de makkelijk te verzorgen, gladde vlakken, de hoge hygiënestandaarden voor de kooien. Daarnaast heeft hij meer dan genoeg ruimte om de benodigde strooiselhoogte te garanderen. Zo kan jouw huisdier naar hartenlust graven en zich verstoppen Skyline knaagdierenkooi Marrakesch in overzicht: Moderne, ideale plek voor alle knaagdieren, zoals hamsters en muizen Uit echt hout en glas, in design-beschermd, elegante architectuur Optimale luchtcirculatie: grote geperforeerde metaalelementen aan de achterkant en dak Comfortabele bediening: openen van het complete dak dankzij een praktische Servo-lift Vervulling van hoge hygiënestandaarden: gladde oppervlaktes als beste voorwaarde voor het reinigen Gegarandeerd de benodigde strooiselhoogte Makkelijke montage Kleur: natuur Materialen: Buitenkant: echt hout en glas Bodem: glas in houten frame Achterkant: glas met aluminium geperforeerde rail Afdekklep: hout en aluminium geperforeerde plaat Opmerking: wordt zonder de afgebeelde kooi-inrichting geleverd Niet precies wat je zoekt? Bekijk dan ons hele assortiment hamsterkooien.

€ 231.99

Lees verder...

Skyline Skyline Hamsterkooi Marrakesch L 96 x B 47 x H 38 cm
Product
 

Skyline Konijnenkooi Maxi XXL (L119xB59xH47cm)

De knaagdierenkooi Maxi XXL is een solide begeleider voor het hele cavia- en konijnenleven. Hiervoor zorgt de combinatie van robuuste materialen en een hoge kwaliteit. De kooi is van een stabiel met kunststof overgoten metalen frame en een vaste bak. Er is een deur aan de voorkant en een traliedeur aan de bovenkant. Zo kan jouw dier alle hoeken van de kooi probleemlos bereiken. De kooi is door middel van clips aan de kunststof bak bevestigd. Door eenvoudig eraan en los clippen kun je de kooi eraf halen voor een eenvoudige reiniging. Met de Skyline Konijnen- en caviakooi Maxi XXL wordt een hooiruif meegeleverd, die verhinderd dat het hooi op de bodem ligt en vuil wordt. Skyline Konijnen- en caviakooi Maxi XXL in één oogopslag Totale grootte: L 119 x B 59 x H 47 cm Tralieafstand: ca. 29 mm Traliedikte: 2/3,4 mm (horizontaal/verticaal) Hoogte onderbak: 16,5 cm Dier makkelijk bereikbaar door Traliedeur (L 58 x B 35 cm) en voordeur (L 22 x B 17 cm) Stabiel door gebruik robuuste materialen Makkelijk te reinigen Eenvoudige montage door clips (L 10 x B 6 x H 2 cm) Tralies: zinkvrije, niet giftige zilvere poedercoating Incl. toebehoren, hooiruif (L 28,5 x H 16 cm) Opmerking: Het geleverde konijnenhok kan afwijken van de afbeelding. Belangrijke opmerking! Stapel de kooien niet op elkaar omdat dit de valhoogte voor de dieren aanzienlijk vergroot. Gelieve alle kooien op de grond te plaatsen en de kooi van bovenaf te belasten. Opmerking: Zorg dat je huisdier genoeg beweging krijgt! Wij raden je aan om je huisdier dagelijks los te laten en dus een outdoor verblijf beschikbaar te hebben. Voor een breed scala aan outdoor verblijven klik je hier: Buitenverblijven Skyline Indoor-Omheining Ranch Arizona

€ 58.99

Lees verder...

Skyline Skyline Konijnenkooi Maxi XXL (L119xB59xH47cm)
Product
 
Free Web Hosting