Zoeken

Trixie Dog Activity Move2Win Strategiespel L34xB23cm

Speelplezier, bezigheid en uitdaging in een: met het strategiespel Move2Win van Trixie biedt u uw hond de mogelijkheid zijn zintuigen, concentratie en geestelijke vaardigheden te trainen. De gevarieerde spelopbouw zorgt voor verschillende moeilijkheidsgraden en is geschikt voor gevorderden en profs op het gebied van voer zoeken. De spelbeschrijving geeft veel tips en trucks hoe u de training interessant kunt maken en het niveau geleidelijk kunt verhogen, zonder te hoge eisen aan uw hond te stellen. Move2Win beschikt over meerdere ondiepe laatjes en twee kegels, waar u in en onder snacks kunt verstoppen. Nu dient uw hond de kleine snacks op te sporen en te pakken te krijgen. De vakken kunnen met lussen worden opengetrokken of door bewegen van de kegel worden uitgeschoven. En wie de kegel tevens als stopper gebruikt, maakt het zoeken nog leuker! Antislip rubber voetjes zorgen bij de jacht op de snacks voor een stevig houvast. Een mooie bezigheid voor u en uw hond, waarbij u tevens zijn geestelijke activiteit stimuleert! Trixie Dog Acitivity Move2Win strategiespel in één oogopslag: Intelligentiespeeltje voor honden van iedere leeftijd Pretentieuze geestelijke uitdaging, voor gevorderden en profs op het gebied van voer-zoekspelletjes Veel variatie: meerdere laatjes en twee kegels dienen als verstopplaats voor snacks, openen door trekken aan lussen of verschuiven van een kegel Aanpasbaar moeilijkheidsniveau 3: kegels kunnen tevens als stopper worden gebruikt Stimuleert geestelijke activiteit: houdt de hersenen fit, traint concentratie en zintuigen Tips trucks in de spelbeschrijving: uitvoerige informatie uitleg van spelvarianten en trainingsmogelijkheden, zonder te hoge of te lage eisen aan uw hond te stellen Antislip: door rubber voetjes Onderhoud: geschikt voor de vaatwasser Kleur: blauw / wit Materiaal: kunststof Afmeting: L 34 x B 23 cm Opmerking: Zoals bij ieder ander product dient u uw dier bij het spelen met dit speeltje in de gaten te houden. Controleer het speeltje regelmatig op beschadigingen en vervang het als het defect is of onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van uw dier niet kan worden uitgesloten.

€ 17.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Dog Activity Move2Win Strategiespel L34xB23cm
Product
 

Trixie Schaal van keramiek met kattengras Ø 15 x 4 cm 50 g Zaad

Katten slikken een grote hoeveelheid haar in tijdens hun dagelijkse verzorging. Als deze lang in de maag blijven, kunnen ze gevaarlijke haarballen vormen. Kattengras is een natuurlijk hulpmiddel voor de spijsvertering. Het bevordert de spijsvertering en voorkomt het samenklonteren van ingeslikt haar in de spijsverteringsorganen. Vooral wanneer men alleen binnenkatten houdt, is het aan te bevelen kattengras aan te bieden aan de poesjes. Bij deze keramische kom voor kattengras ontvang je een pakje kattengras zaad voor de eerste kweek. De decoratieve kom kan ook worden gebruikt als voer- of waterbak. Trixie keramische kom met kattengras in een oogopslag: Chique keramische kom gerstzaad voor het kweken van je eigen kattengras. Goed voor de spijsvertering: geeft de kat het groen dat essentieel is voor zijn welzijn Herbruikbare kom: kattengras kan keer op keer geplant worden Klaar voor gebruik: 50 g zaden voor de eerste planting zijn inbegrepen Mooi ontwerp: met decoratief kattenpatroon Kan ook gebruikt worden als voer- of waterbak Aanvullend voer Kleur: wit Afmetingen: Ø 15 x H 4 cm Leveringsomvang: keramische schaal, 50 g gerstzaad Tip over het gebruik: Het zaad ontkiemt het best als het 1-2 uur in water wordt geweekt. Dan kan het zaad in de kom worden gedaan. Eventueel kun je het zaad ook in kweekgrond of een substraat plaatsen. Zet de keramische schaal op een lichte, warme plaats en houd de zaden gelijkmatig vochtig.

€ 3.69

Lees verder...

TRIXIE Trixie Schaal van keramiek met kattengras Ø 15 x 4 cm 5
Product
 

Trixie Intelligentiespeelgoed Dog Activity Gambling Tower ø25cmxH27cm

Een doordacht speeltje, dat de behendigheid, het speurinstinct en de intelligentie van uw hond bevordert: de Dog Activity Gambling Tower heeft verschillende moeilijkheidsgraden en houdt uw hond op zinvolle en vermakelijke wijze bezig. Aan het einde van iedere leer- en pleziereenheid staat de beloning voor geduld en slimheid in de vorm van kleine snoepjes klaar, waarmee u de toren of de kegels kunt vullen. Daarbij kunt u de groene, hollen kegels optillen en met kleine snoepjes vullen. Gevorderde speurneuzen krijgen het zelfs voor elkaar, om het boven in de toren verstopte snoepje eruit te werken. De drie blauwe lades hebben ieder een lus, waaraan uw hond kan trekken, zodat de snoepjes naar beneden - en uiteindelijk onderin eruit vallen. De bijzondere uitdaging is om de etages in de juiste volgorde te bedienen. Hoe u uw hond stap voor stap naar het doel toe brengt en hij plezier bij het oplossen van de speelse opgaven heeft, legt het bijgeleverde oefenschrift uit dat verschillende varianten en mogelijkheden laat zien hoe u dit voerspel kunt gebruiken. Intelligentiespeeltje Dog Activity Gambling Tower in één oogopslag: Voerspel voor honden Bevordert de behendigheid, intelligentie, geduld en scherpzinnigheid Tegen verveling Verschillende moeilijkheidsgraden: stap voor stap leert uw hond en kan hij steeds moeilijkere opgaven oplossen. Om te vullen met snoepjes: toren met 3 laden en 3 flankerende kegels dienen als schuilplaats voor tractaties Gevarieerd dankzij verschillende speelmogelijkheden Met oefenschrift: duidelijke handleiding met tips trucs om uw hond op speelse wijze te leren verschillende opgaven op te lossen Antislip dankzij rubber voetjes Kleur: blauw/wit Materiaal: kunststof, rubber (pootjes) Afmeting: ø 25 cm x H 27 cm

€ 15.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Intelligentiespeelgoed Dog Activity Gambling Tow
Product
 

1 Stuk Trixie Snack Popper

Spelen en snacken - twee van de favoriete activiteiten van veel honden en katten: de Trixie Snack Popper zorgt voor veel vermaak en stimuleert mentale inspanning van je huisdier en biedt een flinke portie plezier. Het bezigheidsspeeltje kan worden gevuld met snacks of droogvoer. Als de deksel gesloten is, kan je huisdier proberen om de lekkernijen te verorberen door de snack popper met zijn poot of neus heen en weer te duwen. Hierdoor komen de lekkernijen uit de bovenste opening en kan je huisdier ze opeten. Het speeltje is voorzien van wieltjes en kan daarom gemakkelijk heen en weer worden geschoven. De Trixie Snack Popper is ook gemakkelijk te reinigen, omdat de deksel van de Trixie Snack Popper afneembaar is. Het speelgoed is dus in een mum van tijd klaar voor de volgende ronde! Trixie Snack Popper in één oogopslag: Creatief snack-speelgoed voor honden katten Biedt veel vermaak en mentale inspanning Voor het vullen met snacks of droogvoer: doordat je huisdier moet werken voor het voer, kan het bijdragen aan een tragere voeropname Vereist behendigheid en geduld: door het heen en weer duwen krijgt je huisdier zijn beloning Speelplezier: snoepjes komen in beweging door te spelen en worden uit de snack popper geworpen Met wieltjes: kan gemakkelijk heen en weer worden geschoven Gemakkelijk te reinigen: de deksel kan eraf worden gehaald voor reiniging Kleur: wit Materiaal: kunststof Afmetingen: L 21 × B 12 x H 10 cm Gebruiksadvies: Net als bij elk ander product moet je toezicht houden op je huisdier tijdens het spelen met dit speelgoed. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het speelgoed als het defect is of als er onderdelen verloren gaan, anders kan het dier gewond raken.

€ 14.99

Lees verder...

TRIXIE 1 Stuk Trixie Snack Popper
Product
 

Trixie Junior Kitten Circle ø24cm

Is je kitten alleen thuis? Geen reden voor verveling, want met de Trixie Junior Kitten Circle heeft je kat een leuk bezigheidsspeeltje tot zijn beschikking, dat het natuurlijke jacht- en speelinstinct stimuleert. In het ronde frame kun je de meegeleverde ballen plaatsen. De ballen kunnen er niet uitvallen waardoor je nog langer plezier kunt hebben van het spelen. Als je kat de ballen met zijn poot aanstoot, rollen ze over de baan en kan je huisdier er achteraan gaan. Dit vereist behendigheid, intelligentie en een snel reactievermogen - perfect voor het trainen van de zintuigen van kittens en het stimuleren om actiever te zijn. Nog een bonus: het kattenspeelgoed Junior Kitten Circle is met zijn kleurrijke design in vrolijke kleuren een mooie eyecatcher in elk huis. Trixie Junior Kitten Circle in één oogopslag: Speelgoed voor kittens Entertainend: speciaal ontwikkeld om het natuurlijke jacht- en speelinstinct te stimuleren Bevordert activiteit & beweeglijkheid: ballen die in cirkels ronddraaien nodigen uit om ze aan te stoten, achter ze aan te gaan en ze te pakken. Traint de zintuigen: stimuleert intelligentie, behendigheid en een snel reactievermogen  Langdurig speelplezier: ballen kunnen er niet uitvallen en bewegen voortdurend Geen tijd voor verveling: gevarieerd plezier, zelfs als je kat alleen thuis is Kleurrijk design: uitgevoerd in vrolijke kleuren Met 4 extra ballen Kleur: multicolour Materiaal: plastic Maat: ø 24 cm Gebruiksaanwijzing: Net als bij elk ander product moet je toezicht houden op je huisdier tijdens het spelen met dit speelgoed. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het speelgoed als het defect is of als er onderdelen verloren gaan, anders kan het dier gewond raken.

€ 3.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Junior Kitten Circle ø24cm
Product
 

L 60 x B 29 x H 42 cm, tot 8 kg Trixie Friends on Tour Fietstas

Deze slim geconstrueerde fietstas van Trixie kan op bagagedragers met een breedte van 12 tot 17 cm veilig en zonder wiebelen worden bevestigd. Zo is uw kleine hond altijd achterop bij u, als u door de stad fietst of op een fietstocht. Voor comfortabel zitten van de hond werd de tas met een uitneembaar, gepolsterd pluche kussen uitgevoerd. Bovendien zorgt de geintegreerde korte lijn binnenin ervoor, dat hij niet ongewenst eruit kan springen. De netafdekking van de vormstevige fietsstas zorgt voor een ideale luchtcirculatie en biedt uw hond gelijktijdig bescherming en geborgenheid - ideaal voor bijzonder levendige dieren. Naar wens kan ze met een ritssluiting in het midden worden geopend en opengeklapt. Reflecterende strepen aan de zijkant zorgen voor meer veiligheid in het donker of in de schemering. En als u de fiets heeft weggezet kan de tas heel eenvoudig met klittenbandsluiting van het frame worden verwijderd en als transporttas worden gebruikt! Trixie fietstas in één oogopslag: Fietstas voor het vervoer van kleine honden tot 6 kg of 8 kg lichaamsgewicht Geschikt voor het bevestigen op bagagedragers met een breedte van 12 – 17 cm (ook e-bikes) Veilig stevig: wiebelvrij fixeerbare constructie met metalen frame en vormstevige tas Hoog comfort: zacht gepolsterd, uitneembare pluche kussen Met korte lijn: geintegreerd binnenin de tas, voorkomt ongewenst uitspringen Handige netafdekking: geeft bescherming en een optimale luchtcirculatie, in het midden met een ritssluiting uitgevoerd en zonodig opklapbaar Reflecterende strepen: voor meer veiligheid in het donker en de schemering Ook als transporttas bruikbaar: middels klittenbandsluiting van het frame te verwijderen Kleur: zwart Materiaal: Mand: 65% vormstabiel EVA, 35% polyester Hoes pluche kussen: 100% polyester Afmetingentabel Totale afmetingen (met deksel) Afmetingen mand bodumoppervlakte max. belastbaarheid L 48 x B 29 x H 42 cm L 48 x B 29 x H 24 cm L 40 x B 20 cm tot 6 kg L 60 x B 29 x H 42 cm L 60 x B 29 x H 24 cm L 50 x B 20 cm tot 8 kg Veiligheidsinstructies: Let op het maximale draagvermogen van de mand. Voor de eerste rit moet je de hond laten wennen aan de mand. Neem hier voldoende tijd voor. Oefen indien nodig het rijden met de mand zonder het dier, maar met een vergelijkbaar gewicht en de daaruit voortvloeiende verandering in het stuurgedrag. Houd de fiets stevig vast terwijl je je huisdier in de mand legt of uit de mand haalt. Gebruik een tuigje om het dier in de mand vast te zetten met behulp van de hondenlijn. Bij gebruik van de fietsenstalling bestaat het risico dat je huisdier met de fiets omvalt. Laat je huisdier niet onbeheerd achter in de fietsmand.

€ 69.99

Lees verder...

TRIXIE L 60 x B 29 x H 42 cm, tot 8 kg Trixie Friends on Tour
Product
 

Trixie Knuffelhol voor Schappen met Krabplank L33xB37xH70cm

Weinig plek thuis? Geen probleem: het Trixie Knuffelhol met krabplank voor kasten past naadloos in vrijwel elk interieur en neemt geen vloerruimte in beslag. Het meubel kan gewoon in een schap geplaatst worden. Het knuffelhol is geschikt voor veel kasten, bijvoorbeeld de IKEA Kallax of Expedit. Het kattenhol is gemaakt van stevig hout en is bekleed met zacht pluche. Het ligvlak is gevoerd voor een extra hoog comfortgehalte. De krabplank die aan het holletje is bevestigd, wordt gebruikt voor de dagelijkse klauwverzorging van je huisdier en vergemakkelijkt het opklimmen en afdalen. Het sisaloppervlak nodigt uit om uitgebreid te rekken, strekken en krabben. Trixie Knuffelhol voor Kasten met Krabplank in één oogopslag: Kattenknuffelhol met krabplank voor in kasten Ideaal als toevluchtsoord om te slapen, dutten en schuilen Praktisch in een kast te zetten: voor alle passende opbergkasten, bijv. IKEA Kallax of Expedit Extreem zacht: hol en ligvlak bekleed met aangenaam pluche Groot krabvlak van sisal: dient voor de dagelijkse verzorging van de klauwen en als hulp om erop of eraf te komen Stabiel holletje: gemaakt van hout Gevoerd ligvlak: voor heerlijke uren van rust Integreert naadloos in het interieur, vereist geen vloeroppervlak Materiaal: Hol: hout Bekleding ligvlak: 100% polyester (pluche) Krabplank: sisal Kleur: Hol: lichtgrijs Krabplank: grijsbruin Afmetingen: Totaal: ca. L 33 x B 37 x H 70 cm Hol: ca. L 33 x B 37 x H 33 cm Ligvlak: ca. L 32 x B 36 cm Opening: Ø 17 cm Instaphoogte: ca. 45 cm Krabplank: ca. B 17,5 x H 70 cm Let op: De afgebeelde opbergkast en decoraties zijn niet inbegrepen.

€ 29.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Knuffelhol voor Schappen met Krabplank L33xB37xH
Product
 

L 150 x B 100 cm Trixie Knuffeldeken Laslo

Met de zeer zachte en warme deken Laslo van Trixie geeft u uw huisdier een heel bijzondere ligplaats. Door het beige softfleece met de grappige, bonte pootafdrukken wordt het mandje zeer comfortabel. Natuurlijk is de schattige fleecedeken ook geschikt als zachte bedekking of als beschermdeken voor de autostoelen of de bank. De ligdeken is in meerder maten verkrijgbaar en zeer onderhoudsvriendelijk. De huisdierdeken kan op 30°C in de wasmachine worden gereinigd. Overzicht Trixie Ffeecedeken Laslo: Huisdierdeken uit softfleece met bonte print Bijzonder zacht en warm: voor een zeer comfortabele ligplaats Bescherming voor thuis en onderweg: de huisdierdeken voorkomt vuil en haren op uw meubels of autostoelen Schattig design Onderhoudsvriendelijk Kleur: beige met lichtblauwe en bruine pootafdrukken Materialen: 100% polyester (softfleece) De huisdierdeken Laslo is verkijgbaar in twee maten: Totale afmeting (LxBxH): 100 x 70 x 0,5 cm Totale afmeting (LxBxH): 150 x 100 x 0,5 cm Geschikt voor de wasmachine, 30°C

€ 11.99

Lees verder...

TRIXIE L 150 x B 100 cm Trixie Knuffeldeken Laslo
Product
 

Trixie Fix Catch Raamspeeltje 1 stuk

Geen kans op verveling: het raamspeeltje Fix Catch van Trixie zorgt voor spannend vermaak voor je kat tijdens het kijken uit het raam. Het speelgoed is eenvoudig met zuignappen aan het raam of een ander glad oppervlak te bevestigen. De speelballen met belletjes bewegen over de golfvormige rail. Als ze aangeraakt worden, maken ze grappige geluiden wat aanzet tot vangen en spelen. Trixie Fix Catch Raamspeeltje in één oogopslag: Bezigheidsspeeltje voor katten Ballen met belletjes: zet aan tot spelen Golfvormige rails: ballen bewegen bij het jagen met de poot Bevestiging met zuignappen: eenvoudig vast te maken op het raam en andere gladde oppervlakken Van duurzaam kunststof Kleur: grijs Materiaal: kunststof Afmetingen: Totaal: L 57 x B 10 cm Rail: L 45 x B 7 cm Ballen: 2 x Ø 4 cm Tip: De kleuren van de speelballen kunnen afwijken van de afbeelding. Zoals bij elk ander product moet er gelet worden op het dier als het met het speelgoed speelt. Controleer regelmatig op mogelijke beschadigingen en vervang het speelgoed als het defect is of delen ervan missen anders zou het dier gewond kunnen raken.

€ 2.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Fix Catch Raamspeeltje 1 stuk
Product
 

L 150 x B 100 cm Hondendeken Trixie Laslo

Met de zeer zachte en warme deken Laslo van Trixie geeft u uw huisdier een heel bijzondere ligplaats. Door het beige softfleece met de grappige, bonte pootafdrukken wordt het mandje zeer comfortabel. Natuurlijk is de schattige fleecedeken ook geschikt als zachte bedekking of als beschermdeken voor de autostoelen of de bank. De ligdeken is in meerder maten verkrijgbaar en zeer onderhoudsvriendelijk. De huisdierdeken kan op 30°C in de wasmachine worden gereinigd. Overzicht Trixie Ffeecedeken Laslo: Huisdierdeken uit softfleece met bonte print Bijzonder zacht en warm: voor een zeer comfortabele ligplaats Bescherming voor thuis en onderweg: de huisdierdeken voorkomt vuil en haren op uw meubels of autostoelen Schattig design Onderhoudsvriendelijk Kleur: beige met lichtblauwe en bruine pootafdrukken Materialen: 100% polyester (softfleece) De huisdierdeken Laslo is verkijgbaar in twee maten: Totale afmeting (LxBxH): 100 x 70 x 0,5 cm Totale afmeting (LxBxH): 150 x 100 x 0,5 cm Geschikt voor de wasmachine, 30°C

€ 9.99

Lees verder...

TRIXIE L 150 x B 100 cm Hondendeken Trixie Laslo
Product
 

Ø 23 × 30 cm, 78 cm Trixie Dog Activity Hindernissen, 3 Stuks

Wil je na de hondenschool nog verder trainen, bouw dan een eigen trainingsparcours voor jouw hond. Dat is heel eenvoudig met de ‘Dog Activity‘-hindernissen van Trixie. In een set zijn 6 pylonen en 3 stangen inbegrepen. De hindernissen van robuuste en lichte kunststof maken het opbouwen van afwisselende trainingsparcours voor honden van alle leeftijden en groottes mogelijk. De pylonen kunnen ook voor fysiotherapeutische doelen gebruikt worden, bijvoorbeeld om oudere dieren meer te laten bewegen of om honden na een doorstane ziekte of operatie terug te brengen naar hun oude mobiliteitsniveau. De hindernissen hebben opvallende kleuren en zijn daardoor goed zichtbaar voor honden. Ze zijn aan de zijkanten en aan de bovenkant voorzien van gaten die als insteekmogelijkheden voor de stangen dienen. Dit geeft vele verschillende combinatiemogelijkheden voor het parcours. Handig: een bijpassende transsporttas uit robuust nylon is in de levering inbegrepen. Trixie Dog Activity Hindernissen, 3 stuks in één oogopslag: Hindernis-set voor hondentraining Om te mobiliseren en te sporten met je hond Insteekmogelijkheden op 3 hoogtes: geschikte constructies voor honden van alle leeftijden en alle groottes mogelijk Spoort aan tot meer lichamelijke activiteit, kan de concentratie, coördinatie en de lichaamsbeheersing vergrootten Veelzijdige trainingen: gaten aan de zijkanten en aan de punt van de pylonen bieden verschillende insteekmogelijkheden Opbouw van afwisselingsrijke parcours en slaloms mogelijk Ideaal voor fysiotherapeutisch gebruik: ook voor zieke en oude honden, gymnastiek, mobilisatie of opbouwtraining na blessures Gezamenlijke activiteit: versterkt de band tussen mens en dier Gemakkelijk in gebruik: gemaakt van licht kunststof, stangen kunnen in elkaar gestoken worden, pylonen zijn stapelbaar en eenvoudig te transporteren Opvallende kleuren: goed zichtbaar voor honden Inclusief passende draagtas uit robuust nylon, ideaal voor onderweg Met trainingshandleiding Materiaal: kunststof Kleur: Pylonen: oranje Stangen: geel Totale afmetingen: Pylonen: ca. Ø 23 x H 30 cm Stangen: ca. Ø 2,5 x L 78 cm Gehele levering: 6 pylonen, 3 stangen, 1 draagtas, handleiding Grijp nu je kans! De Trixie Dog Activity Hindernissen ontvang je nu met 10% korting! Let op! Deze aanbieding is alleen geldig bij bestelling onder productnummer 1032920 en zolang de voorraad strekt. Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar in combinatie met de aanbieding.

€ 22.49

Lees verder...

TRIXIE Ø 23 × 30 cm, 78 cm Trixie Dog Activity Hindernissen, 3
Product
 

Ø 43 × H 32 cm Trixie Kattenholletje Evi Gevilt

Met het knuffelhol Evi van Trixie voorzie je jouw kat van een gezellige plek om zichzelf heerlijk terug te trekken en te slapen. Dankzij de koepelachtige vorm denk je meteen aan een iglo en hij scoort punten met zijn stabiele en robuuste eigenschappen. Het kattenhol is gemaakt van vuilafstotend en isolerend kunstvilt en wordt geleverd met een gestoffeerd knuffelkussen. Zo zorg je voor een hoog niveau van comfort voor jouw kat. De donkere, tochtwerende grot biedt jouw kat een comfortabele rustplek, die gemakkelijk toegankelijk is via de grote opening aan de voorkant. Trixie Kattenholletje Evi Gevilt in één oogopslag: Comfortabel hol voor katten Isolerend en vuilafstotend: warme en tochtwerende toevluchtsoord, verduisterd, maar toch gezellig Ritssluiting: het holletje is gemakkelijk te openen, waardoor je het ruimtebesparend kan opbergen Stabiele vorm door kunstvilt: behoudt zijn vorm en altijd gemakkelijke toegang voor jouw kat Gestoffeerd ligkussen: met zachte pluche hoes, wat zorgt voor een hoog ligcomfort Zeer decoratief, in de vorm van een iglo Materiaal is eenvoudig te onderhouden Kleur: grijs Materiaal: 100% Polyester Afmetingen: Totaal: Ø 43 x H 32 cm Ligoppervlak: ca. Ø 39 cm Ingang: ca. B 20 x H 17 cm Materiaaldikte: ca. 3 mm Wasvoorschriften: De iglo: gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek Het kussen: wasbaar in de wasmachine op 40°C, ook geschikt voor de droger.

€ 29.99

Lees verder...

TRIXIE Ø 43 × H 32 cm Trixie Kattenholletje Evi Gevilt
Product
 

Trixie Junior Speelhengel My Catnip 1 stuk voor Katten

Spelen, spelen en nog meer spelen - met kleine onderbrekingen voor slaap- en voederpauzes zijn kittens bijna uitsluitend bezig de wereld op een speelse manier te ontdekken. Het is nog leuker als het baasje meedoet - en welk speeltje is daar beter geschikt voor dan een speelhengel? De Trixie Junior Speelhengel My Catnip is speciaal ontworpen voor kittens en zorgt voor urenlang vermaak. De speelhengel bestaat uit een lange staaf en een elastisch rubberen touw, zodat er voldoende afstand is tussen jou en je kat . Aan het elastiek bungelt een kleurrijke hanger met gekleurde franjes, die het jagen en vangen stimuleert. De speelhengel is gevuld met kattenkruid, een onweerstaanbare geur voor je kitten. Dit maakt het kattenspeelgoed nog interessanter. Trixie Junior Speelhengel My Catnip in één oogopslag: Speelhengel voor kittens Ideaal voor interactieve spelletjes met het baasje Kattenspeelgoed met hanger en franjes: bevordert het jagen en spelen Perfect voor wilde jachtspelletjes: door de lange staaf blijft er genoeg ruimte tussen jou en je kat Gevuld met kattenkruid (catnip): een onweerstaanbare geur voor veel katten, waardoor het spelen langer interessant blijft Stimuleert de interactie tussen mens en dier Kleur: multicolour Materiaal: Hanger: 100% polyester Staaf: 100% plastic Maat: L 42 cm Gebruiksadvies: Net als bij elk ander product moet je toezicht houden op je huisdier tijdens het spelen met dit speelgoed. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het speelgoed als het defect is of als er onderdelen verloren gaan, anders kan het dier gewond raken.

€ 3.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Junior Speelhengel My Catnip 1 stuk voor Katten
Product
 

Trixie Sepiaschelp met Houder 1 stuk

De sepiaschelp is de interne skeletschelp van inktvissen. Het is van kalk en is dus een waardevolle calciumbron die voor de botten en veren levensnoodzakelijk is.

€ 1.19

Lees verder...

TRIXIE Trixie Sepiaschelp met Houder 1 stuk
Product
 

Trixie Sepiaschelp met Houder Dubbelpak 2 stuks

De sepiaschelp is de interne skeletschelp van inktvissen. Het is van kalk en is dus een waardevolle calciumbron die voor de botten en veren levensnoodzakelijk is.

€ 1.69

Lees verder...

TRIXIE Trixie Sepiaschelp met Houder Dubbelpak 2 stuks
Product
 

10 Korting! Kattentuigje XCat Rood Lady Gentleman

Dit nieuwe zachte tuigje overtuigt niet alleen door z'n bijzonder aangenaam draagcomfort. Het tuigje is bij de buik en borst verstelbaar en biedt zo een perfecte snit voor elke kat. De extra zachte stof maakt het dragen bijzonder aangenaam. Tijdelijke aanbieding! Nu 10% korting op diverse kattentuigjes van Xcat. Let op: deze aanbieding is alleen geldig onder artikelnummer 763633 en zolang de voorraad strekt. Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar zijn in combinatie met de aanbieding. Productdetails: van stevig polyester en nylon aangenaam draagkomfort door extra zachte stof reflecterende biezen voor meer veiligheid verstelbaar bij borst en buik snel en makkelijk aan te doen elastische lijn, 1,20 m Wassen op de hand tot 30 °C

€ 10.79

Lees verder...

TRIXIE 10 Korting! Kattentuigje XCat Rood Lady Gentleman
Product
 

Trixie Dog Activity Turn Around L22xB18xH33cm

Speelplezier, bezigheid en uitdaging in een: met het strategiespel Turn Around van Trixie geeft u uw hond de mogelijkheid zijn behendigheid, concentratie en geestelijke vaardigheden te trainen. Het gemiddelde moeilijkheidsniveau is afgestemd op honden, die reeds met eenvoudige voer-zoekspelletjes vertrouwd zijn. De spelbeschrijving vermeldt veel tips en trucks hoe u de training optimaal kunt vormgeven en de eisen geleidelijk kunt verhogen, zonder te hoge eisen aan uw hond te stellen. Turn Around bestaat uit drie aan een standaard bevestigde draai-elementen, die u met snacks kunt vullen. Nu dient uw hond de kleine snacks te veroveren door met zijn poten of snoet er tegenaan te stoten om het element om de eigen as te laten draaien. U kunt kiezen uit twee verschillende deksels – met een grotere of drie kleinere openingen. Zo kunt u de moeilijkheidsgraad aanpassen. Antislip rubber voetjes zorgen bij de jacht op de snacks voor een veilig houvast. Een mooie bezigheid voor u en uw hond, waarbij u tevens zijn geestelijke activiteit stimuleert! Trixie Dog Acitivity Turn Around in één oogopslag: Strategiespel voor honden van iedere leeftijd Gemiddeld moeilijkheidsniveau: voor honden, die reeds ervaring met eenvoudige voer-zoekspelletjes hebben 3 draai-elementen: dienen als verstopplaats voor snacks, door aanstoten met snoet of poten draaien de elementen om hun eigen as en de snacks vallen eruit Moeilijkheidsgraad 2, aanpasbar: verschillende deksels met verschillend grote openingen Stimuleert geestelijke activiteit: houdt de hersenen fit, traint concentratie en behendigheid Tips trucks in de spelbeschrijving: uitvoerige informatie en uitleg over spelvariaties en trainingsmogelijkheden, die geen te hoge of te lage eisen aan uw hond stellen Antislip: door rubber voetjes Onderhoud: draai-elementen geschikt voor de vaatwasser Kleur: blauw/wit Materiaal: kunststof Afmeting: L 22 × B 18 x H 33 cm Opmerking: Zoals bij ieder ander product dient u uw dier bij het spelen met dit speeltje in de gaten te houden. Controleer het speeltje regelmatig op beschadigingen en vervang het als het defect is of onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van uw dier niet kan worden uitgesloten.

€ 15.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Dog Activity Turn Around L22xB18xH33cm
Product
 

10 korting! Trixie Junior Speelhengel My Catnip 1 stuk Trixie Junior Speelhengel My Valerian

Spelen, spelen en nog meer spelen - met kleine onderbrekingen voor slaap- en voederpauzes zijn kittens bijna uitsluitend bezig de wereld op een speelse manier te ontdekken. Het is nog leuker als het baasje meedoet - en welk speeltje is daar beter geschikt voor dan een speelhengel? De Trixie Junior Speelhengel My Catnip is speciaal ontworpen voor kittens en zorgt voor urenlang vermaak. De speelhengel bestaat uit een lange staaf en een elastisch rubberen touw, zodat er voldoende afstand is tussen jou en je kat . Aan het elastiek bungelt een kleurrijke hanger met gekleurde franjes, die het jagen en vangen stimuleert. De speelhengel is gevuld met kattenkruid, een onweerstaanbare geur voor je kitten. Dit maakt het kattenspeelgoed nog interessanter. Tijdelijke aanbieding! Je krijgt nu 10% korting op een Trixie Junior Speelhengel My Catnip! Let op: deze aanbieding geldt alleen onder artikelnummer 1040813 en zolang de voorraad strekt. Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar zijn in combinatie met de aanbieding. Trixie Junior Speelhengel My Catnip in één oogopslag: Speelhengel voor kittens Ideaal voor interactieve spelletjes met het baasje Kattenspeelgoed met hanger en franjes: bevordert het jagen en spelen Perfect voor wilde jachtspelletjes: door de lange staaf blijft er genoeg ruimte tussen jou en je kat Gevuld met kattenkruid (catnip): een onweerstaanbare geur voor veel katten, waardoor het spelen langer interessant blijft Stimuleert de interactie tussen mens en dier Kleur: multicolour Materiaal: Hanger: 100% polyester Staaf: 100% plastic Maat: L 42 cm Gebruiksadvies: Net als bij elk ander product moet je toezicht houden op je huisdier tijdens het spelen met dit speelgoed. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het speelgoed als het defect is of als er onderdelen verloren gaan, anders kan het dier gewond raken.

€ 3.59

Lees verder...

TRIXIE 10 korting! Trixie Junior Speelhengel My Catnip 1 stuk
Product
 

10 korting! Trixie Drinkfontein Polygon, melamine wit donkergrijs Drinkfontein Polygon 2,5 l

Ziet er uit als een kleine smeltende ijsberg, maar is eigenlijk een kletterende drinkfontein voor je viervoeter: de Trixie drinkfontein Polygon is met zijn moderne ontwerp een mooie verrijking van je huisdieraccessoires en past in ieder interieur. De pomp houdt het water continu in beweging waardoor je kat of hond wordt aangespoord tot drinken. De honden- en kattendrinkfontein van Trixie bestaat uit onderhoudsvriendelijk melamine en is makkelijk te reinigen. De bovenste en onderste delen kunnen zelfs in de vaatwasser. Het geïntegreerde actiefkoolstoffilter zorgt voor een betere waterkwaliteit. Daar draagt de permanente beweging van het water ook aan bij. Het water wordt zo op een natuurlijke manier gekoeld en verrijkt met zuurstof. Bonus: de Trixie drinkfontein Polygon voor katten en honden heeft een groot volume en hoeft daarom niet vaak te worden bijgevuld. Tijdelijke aanbieding! De Trixie Drinkfontein Polygon bestel je nu met 10% korting! Let op: deze aanbieding is alleen geldig onder artikelnummer 1039578 en zolang de voorraad strekt. Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar zijn in combinatie met de aanbieding. Trixie drinkfontein Polygon, melamine in één oogopslag: drinkfontein met 2,5 l volume voor katten en honden Voor vers en stromend water: pomp houdt het water continu in beweging Spoort aan tot vaker drinken: veel dieren vinden het aantrekkelijker dan een waterbak Hygiënisch en makkelijk te reinigen: bovenste en onderste delen geschikt voor de vaatwasser, snelle en eenvoudige verschoning van water Vermindert geurtjes, zorgt voor een beter smaak door de continue beweging van het water Verrijkt het water met zuurstof: voor een hogere drinkwaterkwaliteit Koelt natuurlijk dankzij watercirculatie: verbetert daardoor ook de luchtvochtigheid binnenshuis Geluidsarme en instelbare pomp, verwisselbaar Van melamine: robuust en duurzaam Modern, minimalistisch ontwerp: doet denken aan een ijsberg Volume: 2,5 l Afmetingen: L 28 x B 22 x H 11 cm Kabellengte: ca. 150 cm Materiaal: melamine/silicone Kleur: wit/donkergrijs Filter: actiefkoolstoffilter Technische gegevens: Pomp DC12 V, H max 47 cm, Q max: 120L/h DC-adapter: Input 230VAC – 50Hz, Output 12VDC 200mA Reiniging: Bovenste en onderste deel van melamine kunnen in de vaatwasser Levering: 1 watertank, 1 deksel, 8 schuimrubberen voetjes, 1 actiefkoolstoffilter, 1 pomp, laadkabel, adapter, gebruiksaanwijzing Fontein schoonmaken: als de drinkfontein Polygon door een dier wordt gebruikt moe het water minstens iedere twee dagen worden verschoond. Om de fontein schoon te maken kun je het filter en de pomp met behulp van drie zuignappen makkelijk verwijderen. De fontein zelf is gemaakt van melamine en dus geschikt voor de vaatwasser. Verkalking is het beste met schoonmaakazijn of gangbare ontkalker worden verwijderd. Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing. Filter en pomp schoonmaken: het filter en de pomp moeten (afhankelijk van gebruik) een keer per week worden gereinigd. Bij meerdere dieren zelfs vaker. Zo verleng je de levensduur van de pomp en hebben je huisdieren altijd schoon water. Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing.

€ 28.79

Lees verder...

TRIXIE 10 korting! Trixie Drinkfontein Polygon, melamine wit d
Product
 

10 korting! Trixie Beschermrek voor Ramen, Zij Element L 62 × B 16 7 cm

Een opengekiept raam kan voor uw kat snel gevaarlijk worden: als ze haar kop boven, onder of aan een brede zijde door het raam steekt, denkt ze dat haar lichaam ook wel probleemloos kan volgen. Door de scheve positie van het raam kan ze echter makkelijk blijven steken en daarbij ernstige blessures oplopen. Daaarom dient u kiepramen altijd met een rek te beveiligen! Het spits toelopende beschermrek van Trixie met een hoogte van 62 cm en een breedte van 7 tot 16 cm kan aan de zijkant van de meeste in de handel gebruikelijke kiepramen worden bevestigd. Gemaakt uit kunststof is het bijzonder licht en daarbij zeer stabiel. De verpakking bevat bijpassende klemmen, waarmee het rek aan de zijkant van het raamkozijn kan worden vastgeschroefd of -geplakt. Eenmaal bevestigd kan het rek dan makkelijk weer worden verwijderd en bevestigd. Zo kan het bij niet gebruiken of schoonmaken makkelijk worden verwijderd. Een handig en nuttig accessoire voor veiligheid in ieder kattenhuishouden! Tijdelijke aanbieding! Bij aankoop van een Trixie Beschermrek voor Ramen, Zij-Element ontvang je nu 10% korting! Let op! Deze aanbieding is alleen geldig bij bestelling onder productnummer 1029470 en zolang de voorraad strekt. Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar in combinatie met de aanbieding. Trixie beschermrek voor ramen, zij-element in één oogopslag: Beschermrek voor bevestiging aan de zijkant van ramen voor de veiligheid van katten Voorkomt verwonding van uw kat aan geopende kiepramen Universele maat: past door vorm en grootte aan de meeste in de handel verkrijgbare kiepramen Met bijpassende klemmen: voor bevestiging aan de zijkant aan het raamkozijn, om vast te schroeven of vast te plakken Stabiel licht: geproduceerd uit robuust kunststof Makkelijk te verwijderen: voor het schoonmaken of bij niet gebruiken makkelijk te verwijderen en weer aan de klemmen te bevestigen Kleur: wit Materiaal: kunststof Afmeting: Totaal: L ca. 62 cm x B ca. 7 - 16 cm Tralie-afstand ca. 4,7 - 7,4 cm Leveringsomvang: 1 rek (zij-element), 3 klemmen voor vastschroeven of -plakken (bijv. met TESA-power-strips, componentenlijm of kleefschroeven - niet bij de levering inbegrepen) Het bijpassende Trixie beschermrek voor het beveiligen van geopende ramen, boven- en/of onderzijde vindt u hier: Trixie Beschermrek voor Ramen, Boven/Onder, Uittrekbaar

€ 4.49

Lees verder...

TRIXIE 10 korting! Trixie Beschermrek voor Ramen, Zij Element
Product
 
Free Web Hosting