Zoeken

Kong Tennisballen met Pieper L 2 stuks (Ø 8cm)

Voor honden voor wie een tennisbal niet genoeg is: nu met geïntegreerde pieper! De sterke stof weerstaat hondentanden en het speciale vilten materiaal is vergeleken met normale tennisballen een stuk zachter voor de tanden. Attentie: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Zoals bij ieder ander product dien je je dier bij het spelen met dit speeltje in de gaten te houden. Controleer het product regelmatig op beschadigingen en vervang het speeltje, als het defect is of wanneer onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van het dier niet is uitgesloten.

€ 5.49

Lees verder...

Kong Kong Tennisballen met Pieper L 2 stuks (Ø 8cm)
Product
 

KONG Tennisballen met Pieper M 3 stuks (Ø 6 cm)

Voor honden voor wie een tennisbal niet genoeg is: nu met geïntegreerde pieper! De sterke stof weerstaat hondentanden en het speciale vilten materiaal is vergeleken met normale tennisballen een stuk zachter voor de tanden. Attentie: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Zoals bij ieder ander product dien je je dier bij het spelen met dit speeltje in de gaten te houden. Controleer het product regelmatig op beschadigingen en vervang het speeltje, als het defect is of wanneer onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van het dier niet is uitgesloten.

€ 4.69

Lees verder...

Kong KONG Tennisballen met Pieper M 3 stuks (Ø 6 cm)
Product
 

KONG Feather Mouse met Catnip 1 stuk

Deze speelmuis verspreidt een onweerstaanbare geur en daagt uw kat uit om te spelen en te jagen! De vorm van de muis met veren is perfect geschikt om in de bek rond te dragen, het hoogwaardige pluche is krasvast. Bovendien zijn de veren nog eens extra prikkel. Door de lichte structuur van de veren zijn deze niet zo makkelijk beet te pakken en dagen uit om verder te spelen. Het opwindende, Noordamerikaanse kattenmunt zorgt ervoor, dat de KONG Feather Mouse onweerstaanbaar is. Catnip kan makkelijk worden nagevuld - het meegeleverde doosje is afsluitbaar en houdt de munt lang vers en behoudt de heerlijke geur. Aanbeveling: Houd het kattenkruid in een pot op een koele en droge plaats om de​​lange en intense aroma van het kattekruid voor een langere periode te behouden. Attentie: zoals bij ieder ander product dient u uw dier bij het spelen met dit speelgoed in de gaten te houden. Controleert u het product regelmatig op beschadigingen, en vervangt u het als het defect is of onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van het dier niet kan worden uitgesloten.

€ 4.79

Lees verder...

Kong KONG Feather Mouse met Catnip 1 stuk
Product
 

Kong Floppy Knots Vos S M L25xB22xH15cm

Deze vrolijke, kleurrijke vos brengt leven in de brouwerij: Met een squeaker in zijn buik en verschillende texturen aan de buitenkant daagt hij uw viervoeter uit om te spelen en zorgt voor een kauwbelevenis vol afwisseling. Dankzij het touw met knopen binnenin het zachte lichaam voelt het speeltje erg realistisch aan en bevredigt zo de natuurlijke instincten van uw hond. De KONG Floppy Knots Vos is niet gevuld, om te voorkomen dat uw hele huis vol vulling ligt en biedt zo onbeperkt schud-, speel- en apporteerplezier. Het liefdevolle ontwerp in oranje en wit met details met turquoise patroon op de oortjes en buik zorgt voor een gezellige stemming in huis. Hij is hoogwaardig vernaaid, bijzonder robuust en stevig. Zo wordt het brutale vosje een trouwe en langdurige speelkameraad van uw viervoeter, die voor urenlang plezier blijft zorgen! KONG Floppy Knots Fox in één oogopslag: Hoogwaardig speeltje voor kleine en middelgrote honden Stilt natuurlijke instincten: zacht oppervlak gecombineerd met touw met knopen binnenin voelt realistisch aan en bevredigt de instincten van uw hond Met twee squeakers: Squeaker in de buik en in de kop dagen uw hond uit tot spelen Verschillende materialen: variërende oppervlaktetexturen stimuleren uw hond extra tot bezig blijven en bieden een kauwbelevenis vol afwisseling Minimaal gevuld: voorkomt dat uw hele huis vol vulling ligt en voor uitgelaten schud-, speel- en apporteerplezier Geinig ontwerp: met liefdevolle details in verschillende kleuren en materialen Hoge kwaliteit: van merkproducent Kong, bekend om zijn robuuste duurzame ideeën voor speeltjes Kleur: oranje Maten: Totaal: L 25 x B 22 x H 15 cm Lichaam met kop: L 14 x B 8 x H 9 cm Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Zoals bij ieder ander product dient u uw dier bij het spelen met dit speeltje in de gaten te houden. Controleer het product regelmatig op beschadigingen en vervang het speeltje als het defect is of onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van het dier niet kan worden uitgesloten.

€ 10.29

Lees verder...

Kong Kong Floppy Knots Vos S M L25xB22xH15cm
Product
 

KONG Cuteseas Octopus M L32xB13xH11cm

Achtarmige zeebewoner zoekt hond om mee te knuffelen en te spelen! De KONG Cuteseas Octopus nodigt met zijn zachte oppervlak uit corduroy uit om te knuffelen. Zijn grappige octopus-uiterlijk in roze en paars verspreidt een goed humeur door het hele huis. Maar het kleurrijke pluche dier scoort niet alleen met zijn uiterlijk: binnenin zit een squeaker en knisperend materiaal, waardoor de attractiviteit stijgt en uw hond extra wordt gestimuleerd ermee te spelen. Zo zorgt de schattige octopus voor leuke uren: voor uw hond alleen of dat u samen met de octopus worp- en apporteerspellen speelt. Door de precieze verwerking in de bekende hoge KONG-merkkwaliteit wordt het speeltje een trouwe en duurzame vriend. Een waardevol pluche dier om van te houden, dat tegelijkertijd voor afwisseling en meer veelvoud in de speelgoedkist zorgt! KONG Cuteseas Octopus in één oogopslag: Pluche speelgoed voor honden Met squeaker en knisperfolie: geluiden stimuleren de speeldrang extra Superzacht: uit zacht corduroy, hoogwaardig verwerkt Veelvoudig inzetbaar: voor werp- en apporteerspellen, om alleen mee te spelen en om te knuffelen Grappig octopus-uiterlijk: schattige interpretatie van de achtbenige octopus, een decoratieve eye-catcher in ieder huishouden Kleur: roze, paars Materiaal: polyester, polyfill, kunststof (squeaker) Grootte: S: L 17 x B 6 x H 6 cm L: L 32 x B 13 x H 11 cm

€ 10.49

Lees verder...

Kong KONG Cuteseas Octopus M L32xB13xH11cm
Product
 

KONG Kickeroo Giraffeprint

Video van het product: Deze KONG Kickeroo is trendy! Houdt uw kat ervan om met z'n prooi te spelen? Dan heeft u met deze KONG Kickeroo sjieke look het juiste. Vanwege de pluchen staart lijkt de Kickeroo op een perfecte prooi. Kattenkruid wekt de interesse van uw kat op. Fixeren, er aan komen sluipen en verjagen bevorderen de activiteit en spel van uw kat. Uw fluweelpootje blijft fit en als hij moe is doet de Kong Kickeroo ook dienst als heerlijk zacht kussen. Grootte: ca. H 29 x B 9 x D 6,5 cm Tip: Zoals bij alle andere producten, moet u uw dier in de gaten houden als hij met dit speelgoed bezig is. Kijk dit product regelmatig op beschadiging na en vervang het speelgoed als het kapot is of als er onderdelen missen, want anders kan het niet uitgesloten worden dat uw dier zich bezeert.

€ 4.99

Lees verder...

Kong KONG Kickeroo Giraffeprint
Product
 

KONG Stellar Teaser 1 stuk

Met de interactieve kattenhengel KONG Stellar Teaser kan je eenvoudig de concentratie en behendigheid van je kat trainen. Daarnaast is het ideaal speelgoed om de band tussen jou en je kat te versterken en samen te genieten van veel speelplezier! Wapper met de kattenhengel en beweeg de extra lange band onverwacht op en neer om het speel- en jachtinstinct van je kat te ontwikkelen. Met behulp van een geïntegreerde microchip maakt de ster tjilpende geluiden die de kat extra nieuwsgierig maken. De opvallende kattenhengel uit de KONG Stellar Teaser-serie met drie kleurrijke banden is gegarandeerd een duurzaam en boeiend speeltje voor je kat! KONG Stellar Teaser in één oogopslag: Bezigheidsspeeltje voor katten die van veel aandacht houden Extra lange band: de prachtige gekleurde band kan snelle onvoorspelbare bewegingen maken en het speel- en jachtinstinct van je kat activeren Met geïntegreerde microchip in de ster: maakt een tjilpend geluid en zorgt voor extra speelplezier Met drie kleurrijke banden aan de ster: wekken de speelse nieuwsgierigheid van je kat Kleur: Staaf: doorzichtig met gouden glitters Ster: goudkleurig Nylonband: regenboog kleuren Materiaal: Staaf: kunststof (PVC) Nylonband met ster en microchip aan een rubberen band: 100% polyester Afmetingen: Totale lengte: ca. 304,5 cm Staaf: L 46,5 cm Ster: ca. L 9 x 9 x H 3 cm Nylonband: ca. L 243 x B 2 cm Tip: Net zoals bij alle andere producten moet je je dier in de gaten houden bij het spelen met dit speelgoed. Controleer regelmatig op schade en vervang het speelgoed als het defect is of als er delen ontbreken. Als je hier niet op let, kan je huisdier gewond raken. Advies m.b.t. de batterijen (BattV): Met betrekking tot het batterijvoorschrift verwijzen we je graag naar onze pagina over afval mileuvoorzieningen.

€ 7.19

Lees verder...

Kong KONG Stellar Teaser 1 stuk
Product
 

KONG Gyro L

Door zijn onvoorspelbare rol- en kiepbewegingen van de KONG Gyro worden honden uiterst gefascineerd. De stabiele, stilstaande ring in stralend rood omvat een dynamisch draaiende bol, die u met snacks of droogvoer kunt vullen. Zo wordt uw hond gestimuleerd het speeltje aan te stoten en het te laten rondtollen. Beetje na beetje vallen daarbij de kleine snacks uit de transparant-blauwe bol en belonen hem voor zijn inspanning. Het slim ontworpen, tuimelende voerspeeltje is perfect geschikt om uw hond lang bezig te houden, ook zonder uw interactie. Met zijn lievelingssnack gevuld biedt u uw hond amusant tijdverdrijf, dat daarbij ook zijn behendigheid bevordert. Om het speeltje te vullen dient u het bovenste deel van de bal open te draaien, vullen met snacks of droogvoer en het bovenste deel van de bal weer stevig op het onderste deel vastdraaien. Direct kan het speelplezier beginnen. Uit extra robuuste materialen gemaakt is de Gyro bijzonder stabiel en belastbaar. Zo zorgt de premium-producent KONG voor afwisseling bij het spelen van uw hond en vervult daarbij zoals gewoonlijk de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. KONG Gyro in één oogopslag: Bezigheidsspeeltje voor honden Stimuleert de speeldrang: bijzonder fascinerend door dynamische bewegingen Gevarieerd speelplezier: rolt, tuimelt en kiept onvoorspelbaar, nodigt uit om tegenaan te stoten, krabben en rondtollen Met snacks vulbaar: kleine beloningshapjes of droogvoer binnenin vallen tijdens het spelen beetje na beetje eruit, bevordert de behendigheid Lang aanhoudend tijdverdrijf: ook bij alleen spelen lange tijd interessant Kwaliteit veiligheid: uit bijzonder robuuste materialen gemaakt en hoogwaardig verwerkt Kleur: rood, blauw Materiaal: Ring: TPR (thermoplastic rubber) Bal: kunststof (polypropyleen) Totale afmeting: Maat S: Ring: Ø 12 cm Bal: Ø 7 cm Vulopening: Ø 2 cm Maat L: Ring: Ø 17,5 cm Bal: Ø 9 cm Vulopening: Ø 2 cm Opmerking: Zoals bij ieder ander product dient u uw dier bij het spelen met dit speeltje in de gaten te houden. Controleer het product regelmatig op beschadigingen en vervang het als het defect is of onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van uw dier niet kan worden uitgesloten.

€ 16.49

Lees verder...

Kong KONG Gyro L
Product
 

KONG Winder Fox 1 stuk

Het grappige, interactieve speelplezier voor uw hond! De KONG Winder Fox is de optimale combinatie uit een robuust touw en een zacht en schattig knuffeldier. Of het nou piept, wordt geschud of wordt gegooid: met het speeltje van KONG zijn apporteer- en trekspellen nu nog leuker. De KONG Winders Fox bevat extra weinig vulling en is voor middelsterk kauwen geschikt. Het touw-lichaam reinigt de tanden en polijst ze, terwijl het piepende hoofd en de rekbare bandjes uitnodigen om ermee te spelen. Bovendien is het hondenspeeltje optimaal geschikt om touw te trekken met uw hond. KONG Winder Fox in één oogopslag: Hondenspeeltje met verwerkt touw en superzachte vacht Animeert: om te piepen, schudden en te gooien Reinigt en poetst de tanden Met rekbare bandjes voor meer speelplezier Robuuste verwerking met weinig vulling Squeaker in het hoofd voor nog meer speel- en kauwplezier

€ 6.19

Lees verder...

Kong KONG Winder Fox 1 stuk
Product
 

KONG Kickeroo Kitten ca. 13cm

De KONG Kickeroo Kitten zet een trend! Uw kat of kitten houdt van jagen? Dan is de KONG Kickeroo Kitten precies juist. Door de pluche staart lijkt de Kickeroo op een echte buit. De interesse van uw kat wordt bovendien gewekt door de catnip en ingenaaid ratelfolie. Fixeren, aanraken en opjagen stimuleren de activiteit en de speelzin van uw kat. Uw kat blijft fit en als hij moe is, is KONG Kickeroo ook een perfect kussen. KONG Kitten Speelgoed werd speciaal voor jonge, energieke kitten ontworpen, die net de wereld van het kattenspeelgoed ontdekken. Desalniettemin is de KONG Kickeroo Kitten ook voor volwassen katten geschikt, die de geur van kattenmunt in combinatie met ratelgeluiden te gek vinden! Grootte: ca. 13 x 5 x 3 cm Attentie: de kleur kan van de productafbeelding afwijken en kan niet worden gekozen! Attentie: zoals bij ieder ander product dient u uw dier bij het spelen met dit speelgoed in de gaten te houden. Controleert u het product regelmatig op beschadigingen, en vervangt u het als het defect is of onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van het dier niet kan worden uitgesloten.

€ 3.79

Lees verder...

Kong KONG Kickeroo Kitten ca. 13cm
Product
 

KONG Barnyard Cruncheez Cow S L16xB7,5xH10cm

Een schattig speel- en knuffeldier voor uw hond: De KONG Barnyard Cruncheez Cow overtuigt met een grappig uiterlijk en liefdevolle details zoals aangenaaide oren, een donzig zwart-wit gevlekte vacht en opgestikte ogen en wijde neusgaten. Uit knuffelzacht pluche gemaakt, nodigt de koe uw kleine hond uit om zich er tegenaan te vlijen en lief te hebben. Gelijktijdig zorgt ze als gooi- en apporteerspeeltje voor plezierige uurtjes samen. In de buik van de koe zit een geintegreerde PET-fles met ritselende vulling, dat de activiteit noch meer verhoogt en uw hond extra stimuleert om te spelen. Omdat het ritselen ook voor het menselijk oor aangenaam is, is de KONG Barnyard Cruncheez Cow een geweldig alternatief voor zenuwslopende, luidruchtige piep-speeltjes. Door haar hoogwaardige verwerking in de KONG-merkkwaliteit wordt ze een trouwe en duurzame kameraad, die voor speel-afwisseling voor uw hond zorgt! KONG Barnyard Cruncheez Cow in één oogopslag: Pluche-speeltje voor kleine honden Met geintegreerde PET-fles: ritselend materiaal binnenin stimuleert de speeldrang en nodigt uit tot langdurige bezigheid Knuffelzacht oppervlak: uit knuffelig pluche gemaakt Op meerdere manieren te gebruiken: als knuffeldier, om te spelen, ronddragen, gooien apporteren Schattig uiterlijk: decoratief en met liefde voor detail ontworpen Perfect alternatief voor luidruchtige squeakers: decent ritselgeluid, ook voor het menselijk oor aangenaam Hoge kwaliteit: van de merk-producent KONG, bekend voor zijn robuuste duurzame speeltjes Kleur: wit, zwart Materiaal: polyester, PET Afmeting: ca. L 16 x B 7,5 x H 10 cm Opmerking: Zoals bij ieder ander product dient u uw dier bij het spelen met dit speeltje in de gaten te houden. Controleer het speeltje regelmatig op beschadigingen en vervang het als het defect is of onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van het dier niet kan worden uitgesloten.

€ 6.99

Lees verder...

Kong KONG Barnyard Cruncheez Cow S L16xB7,5xH10cm
Product
 

KONG Snugga Wubba S

De KONG Snugga Wubba verenigt - als geen ander speelgoed - veel spelmogelijkheden in een. De Wubba bestaat uit twee ballen die bekleed zijn met fleece. Door de lange poten is de KONG Snugga Wubba ook zeer geschikt om lekker aan te trekken en als apporteerspeelgoed te gebruiken. Gezien z´n vorm is de KONG als werpspeelgoed onberekenbaar en daarom ideaal om te apporteren bij de hondensport. Een hondenbek kan de Snugga Wubba prima vasthouden en dragen. Anders dan bij de andere Kong Wubbas heeft dit hondenspeelgoed geen pieper. Het geeft geen geluid en is daarom geschikt om binnenshuis mee te spelen. Hondenspeelgoed zonder piep wordt voor alle jonge honden aanbevolen om de bijtremming te trainen. De Wubba in maat L bestaat uit twee verschillende grootte ballen, maat S heeft twee evengrote ballen. KONG Snugga Wubba in een overzicht: Interactief spelen en knuffelen voor binnen en buiten Omhuld met fleece stof uitstekend geschikt voor apporteren Zonder pieper: wat zorgt voor een rustig spel binnenshuis Door stof beklede rubberen ballen en lange touwen. Het speeltje kan makkelijk opgepakt en gedragen worden door de hond. De bewezen beste kwaliteit van kong Knuffelbaar Volledig geruisloos, daarom ook zeer geschikt om de bijtremming te training Kleur: lila Materiaal: 100% Polyester (Fleece) Matenoverzicht: Maat Afmetingen Geschikt voor honden van: S H 23 x B 6,5 x T 6,5 cm 1 – 10 kg L H 35,5 x B 9 x T 9 cm 15 – 30 kg Aanwijzing: Zoals bij alle ander producten, moet u uw dier in de gaten houden als het met dit speelgoed speelt. Onderzoek regelmatig of het product beschadigd is en vervang het speelgoed als het kapot is of als er delen aan ontbreken. Anders kan verwonding van het dier niet uitgesloten kan worden.

€ 6.99

Lees verder...

Kong KONG Snugga Wubba S
Product
 

KONG Jumbler Bal 1 stuk

De duurzame en gripvaste Jumbler bal van KONG is uit TPR (thermo-plastic-rubber) gemaakt en is tand- en tandvleesvriendelijk. Zo is het hondenspeelgoed ideel voor werp- en apporteerspellen. De beide grepen helpen u de Jumbler van de grond te pakken, te schudden en te gooien, zelfs wanneer hij nat is. Voor uw hond is de bal makkelijk op te pakken met de tanden via de inkepingen. De doorzichtige, in de kleuren rood, oranje, paars of blauw gekleurde buitenkant biedt inzicht in het opwindende leven aan de binnenkant: Een kleine tennisbal met KONG-logo zorgt voor extra beweging in het spel. Bovendien zorgt een luid piepen bij krachten drukken of buiten voor aanhoudend speelplezier. Waterafstotend, duurzaam en langlevend - KONG zorgt met deze creatieve speelbal voor afwisseling en sportactiviteit en vervult daarbij het hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaard. KONG Jumbler Bal in één oogopslag: Fun Action- Bal voor interactief speelplezier in de hoge merkkwaliteit van KONG Dubbel attractief: Dankzij geïntegreerde tennisbal en luide pieper Twee grepen: vermakkelijken oppakken, schudden en gooien Uit TPR: robuust, weerbestendig, ideal voor apporteer spelletjes en makkelijk te kauwen, tanden- en tandvleesvriendelijk Kleur: rood, oranje, paars, blauw, niet vrij kiesbaar! Materiaal: Thermo-Plastic-Rubber (TPR) Maten: L 14 x B 14 x H 14 cm

€ 11.99

Lees verder...

Kong KONG Jumbler Bal 1 stuk
Product
 

KONG CoreStrength Ball European L ca. Ø7,5cm

De KONG CoreStrength Ball European doet zijn naam eer aan met een extreem sterke kern! Deze bestaat uit meerdere lagen die voor langdurig kauwplezier zorgen. Deze robuuste bal is een zeer duurzaam speeltje voor je middelgrote of grote hond en stelt zijn natuurlijke kauwinstinct tevreden. Een uitstekend speeltje om op te kauwen, te gooien en te apporteren. De bal overleeft zelfs de wildste avonturen van jou en je hond! Dit KONG-speelgoed uit de CoreStrength lijn is door de blauwe/groene kleur gemakkelijk terug te vinden. KONG CoreStrength Ball European in één oogopslag: Extreem duurzaam kauwspeeltje voor middelgrote tot grote honden Speciaal door KONG ontwikkelde kern met meerdere lagen: erg sterke, robuuste kern, geeft langdurig kauwplezier Om het natuurlijke kauwinstinct te bevredigen Voor veelzijdig speelplezier: ideaal om te gooien of te apporteren Voor langdurig vermaak: uiterst duurzaam om veel uren samen mee te spelen Hoge kwaliteit: van de merk fabrikant KONG, staat bekend om zijn duurzame en slim ontworpen spel ideeën Oppervlakte met noppen: bevordert de tandreiniging, masseert het tandvlees, geeft veel grip Buigbaar materiaal: beschermt de tanden KONG-speelgoed uit de CoreStrength serie Kleur: groen / blauw Materiaal: 80% rubber 20% kunststof Afmetingen: ca. Ø 7,5 cm Gewicht: 138 g Tip: Geen enkel speelgoed is onverwoestbaar. Zoals bij elk ander product is het belangrijk om je dier in de gaten te houden terwijl hij ermee speelt. Check regelmatig of het product beschadigingen heeft en vervang het speeltje als er onderdelen kwijtraken. Op deze manier kan je een mogelijke verwonding van je huisdier voorkomen.

€ 9.19

Lees verder...

Kong KONG CoreStrength Ball European L ca. Ø7,5cm
Product
 

KONG Squeezz Ball met Handvat 1 stuk

Nu wordt het interactief: De KONG Squeezz Ball is het perfecte speelgoed voor gezamenlijk speelplezier met uw hond! Het sterke touw is met een flexibel middenstuk in knoopvorm gemaakt, waardoor de Squeezz Ball bijzonder ver kan vliegen. De daaraan bevestigde, piepende bal animeert de hond en zet aan tot jagen en spelen. U kunt uw huisdier met de KONG Squeezz Baal heel makkelijk apporteren leren of wilde trekspelletjes beginnen. Een handig handvat aan het touw maakt een aangenaam spel mogelijk. Probeer het uit: uw huisdier zal het gezamenlijke stoeien met de KONG Squeezz Ball geweldig vinden! De KONG Squeezz Ball met handvat in een overzicht Bal uit robuust kunststof Met een sterk touw met flexibel middendeel Bal met animerende pieper Met handig handvat voor wilde trekspelletjes Voor werpen en apporteren Bevordert het speelplezier van uw hond Kleur is niet vrij te kiezen! Opmerking: Zoals bij elk ander product moet u uw dier bij gebruik met dit speelgoed in de gaten houden. Controleer het product alstublieft regelmatig op schade en vervang het speelgoed, indien het defect is of er onderdelen verloren gaan. Als dit niet gebeurd, is verwonding bij uw dier niet uit te sluiten.

€ 8.99

Lees verder...

Kong KONG Squeezz Ball met Handvat 1 stuk
Product
 

KONG Cozie Ali 1 stuk

De schattige KONG Cozie Ali zal u en uw hond goed bevallen. Deze speciaal ontworpen krokodil kan namelijk verschillende dingen. Uw hond kan er heerlijk mee liggen knuffelen, maar hij kan ook tegen een stootje tijdens spelletjes. Tevens heeft de krokodil een geïntegreerde pieper. De KONG Cozie Ali van extra sterk, robuust materiaal kan worden rondgegooid en overleeft zelfs de wildste trekspelletjes. De stabiele squeaker achterin het lichaam daagt uw hond uit om te spelen en jagen. Na het inspannende spel kan uw lieveling zijn nieuwe vriend meenemen in zijn mand en uitvoerig met hem knuffelen. De veelzijdige KONG Cozie Ali is exclusief bij zooplus verkrijgbaar! KONG Cozie Ali in één oogopslag: kleur: groen extra robuust met squeaker exclusief bij zooplus materiaal: 100 % polyestervezel afmeting: totaal ca. L 25 x B 23 x H 8 cm lichaam ca. B 9 x H 7 cm Opmerking over het gebruik van hondenspeelgoed: omdat geen enkel materiaal volledig onverwoestbaar is, dient u uw dier, zoals bij ieder ander product, tijdens het spelen met dit speeltje in de gaten te houden. Controleer het speeltje regelmatig op beschadigingen en vervang het als het defect is of als onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van uw dier niet kan worden uitgesloten.

€ 7.19

Lees verder...

Kong KONG Cozie Ali 1 stuk
Product
 

KONG Tuggz™ Sloth Bruin XL ca L42xB23xH11cm

Deze vriendelijke luiaard van KONG voldoet aan alle vereisten om de nieuwe beste vriend van je viervoeter te worden: zijn lange armen en benen kunnen heerlijk worden geschud en zijn bovendien voorzien van knisperende folie aan de binnenkant, waardoor ze ritselen als je hond ermee speelt. In het hoofd en de buik zitten ook 2 piepers die piepen als ze ingedrukt worden. De kleurrijke touwen aan beide uiteinden van het speelgoed zorgen voor uitbundige trekspelletjes met je hond. Als het spannende spel voorbij is, nodigt het knuffelende pluche lijf van de luiaard je hond uit om naar hartelust te knuffelen. Dankzij het geborduurde gezicht zijn er geen kleine onderdelen om in te slikken. KONG Tuggz™ Sloth bruin in één oogopslag: Extra groot hondenspeelgoed om mee te spelen en knuffelen Met gekleurde touw-lussen aan beide kanten: bevredigt de kauwbehoeften van je hond Lange knisperende armen en benen: goed om mee te schudden en slaan Piepers in kop en buik: piept en moedigt aan om nog meer te spelen Schattig design: vriendelijke luiaard met geborduurd gezicht Aaibaar zacht: gemaakt van pluizig, lang pluche Kleur: bruin Materiaal: 70% polyester, 28% katoen, 2% plastic in piepers Afmetingen: Totaal: ca. L 42 x B 23 x H 11 cm Touw: Ø 1,4 cm Gebruiksadvies: Net als bij elk ander product moet je toezicht houden op je huisdier tijdens het spelen met dit speelgoed. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het speelgoed als het defect is of als er onderdelen verloren gaan, anders kan het dier gewond raken.

€ 17.99

Lees verder...

Kong KONG Tuggz™ Sloth Bruin XL ca L42xB23xH11cm
Product
 

KONG Scrunch Knots Vos M L L36xB11xH8cm

Hier krijgt je hond niet genoeg van! De knuffelzachte stofdier-vos van KONG ziet er super uit en is een echte speelkameraad. Binnenin het hondenspeeltje is een robuust knoopkoord met flexibele zijkanten verborgen waardoor het speelgoed oersterk wordt. Zo bevredigt de KONG Scrunch Knots Vos de instincten van je hond op speelse wijze. De Knots Vos heeft weinig vulsel en is voor lichte tot middelsterke kauwers geschikt. Bovendien is het speeltje perfect geschikt voor sjorspelletjes met je hond. Een kleine squeaker in de kop zorgt daarbij voor nog meer plezier bij het spelen. De speelgoed-vos van KONG is, voor grote en kleine honden, in twee maten verkrijgbaar. KONG Scrunch Knots Vos in één oogopslag: Om te apporteren en voor sjorspelletjes geschikt Verwerkt knoopkoord bevredigt de natuurlijke instincten op speelse wijze Rekbare zijkanten voor bijna realistische bewegingen bij het spelen Robuuste verwerking met slechts weinig vulmateriaal Piep in de kop voor extra veel plezier bij het stoeien Verkrijgbaar in twee verschillende maten voor licht en middelsterk kauwen Kleur: oranje/wit Materiaal: vacht uit polyester (buitenkant) / koord uit katoen (binnenkant) Afmetingen: S/M: L 26,5 x B 8 x H 5 cm M/L: L 40 x B 11 x H 8 cm Let op: Zoals bij ieder ander product moet je jouw dier tijdens het gebruiken van dit speeltje in de gaten houden. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het product wanneer het kapot is of wanneer er onderdelen verloren zijn gegaan, zodat je dier er niet door verwond kan raken.

€ 9.99

Lees verder...

Kong KONG Scrunch Knots Vos M L L36xB11xH8cm
Product
 

KONG Connects Window Teaser 1 stuk

Leuk en uitdagend tijdverdrijf voor uw kat, dat aanzet tot spelen en bewegen: De KONG Connects Window Teaser lijkt op een kattenhengel met aan het uiteinde een zuignap. Zo kunt u het speeltje op het raam, de balkondeur of andere gladde oppervlakten vastzetten. Aan de hengel bungelt een bloemetje en een vrolijk vogeltje met veertjes, die uw kat uitdagen om zich uit te strekken, hoog te springen, ernaar te grijpen en ze met zijn pootje te porren, zodat ze wild door de lucht zwiert. Het vogeltje is gevuld met Noord-Amerikaans KONG premium-kattenkruid, dat katten met zijn verleidelijke geur betovert. De zin om te spelen wordt ook nog eens versterkt door een ritselende vulling. Op die manier houdt dit vrolijk gekleurde speeltje uw huisdier lang bezig en moedigt het uw kat aan tot zelfstandig spelen. Tegelijkertijd worden de natuurlijke instinctuele behoefte van katten om te bewegen, te jagen en te vangen gestild. KONG Connects Window Teaser in één oogopslag: Bezighoud-speeltje voor katten Principe van een kattenhengel: een bloemetje en een vrolijk gekleurd vogeltje slingeren wild aan een koord en sporen uw kat zo aan tot spelen Met zuignap: kan aan ramen, de balkondeur en alle gladde wandoppervlakken bevestigd worden, zodat u de hengel niet zelf vast hoeft te houden Stimuleert actief bezig zijn: spoort uw kat aan zich uit te strekken, te springen en het speeltje met zijn pootjes duwtjes te geven Met catnip: gevuld met Noord-Amerikaans KONG premium-kattenkruid, dat met zijn betoverende geur de zin om te spelen aanwakkert Ritselende vulling: spoort uw kat ook nog aan tot bewegen Vrolijke veertjes: donzige kippenveertje werken stimulerend Langdurig speelplezier: dankzij onvoorspelbare slingerbewegingen en fascinerende vulling Zelfstandige activiteit: biedt uw kat tijdverdrijf, ook als u zelf een keertje geen tijd heeft Stilt natuurlijke instinctuele drangen: bevredigt de behoefte om te bewegen, te jagen en te vangen Hoge kwaliteit: van de merkproducent KONG, bekend vanwege slim ontworpen speelideeën die lang meegaan Kleur: blauw, lila, roze, kleur niet zelf uit te kiezen! Materiaal: PP (polypropyleen), polyester, catnip, kippenveren Grootte: Totale lengte: ca. L 95 cm Kunststofstokje, gebogen: ca. L 35 cm Rubberen koord: ca. L 50 cm Speeltje (zonder veerstaart): ca. L 9,5 x B 6 x H 4,5 cm Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Zoals bij ieder ander product dient u uw dier bij het spelen met dit speeltje in de gaten te houden. Controleer het product regelmatig op beschadigingen en vervang het speeltje als het defect is of onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van het dier niet kan worden uitgesloten.

€ 4.99

Lees verder...

Kong KONG Connects Window Teaser 1 stuk
Product
 

KONG SqueakAir Ball met Koord M L

De KONG SqueakAir Ball met gooikoord combineert tennisbal en squeaker tot een perfect apporteerspeeltje en zorgt voor interactief speelplezier. Zijn oppervlak is uit een speciaal, niet scheurend vilten stof gemaakt, zodat hij in tegenstelling tot normale tennisballen bijzonder tandvriendelijk is. Door het robuuste koord kan de bal makkelijk worden beetgepakt en zonder grote krachtsinpsanning hoog en ver worden weggeslingerd. Binnenin de KONG SqueakAir zit een squeaker, die extra de speeldrang van uw hond stimuleert en voor langdurige bezigheid zorgt. uit natuurrubber en polyester gemaakt is hij uiterst oersterk en duurzaam. Zo zorgt de premium-producent KONG met deze speelbal voor afwisseling, sportieve activiteit en vervult zoals gewend de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. KONG SqueakAir Ball met koord in één oogopslag: Hoogwaardige speelbal met koord Dubbel attractief: tennisbal en squeaker in een Robuust gooikoord: vergemakkelijkt het oppakken, beetpakken en hoog ver slingeren Veelzijdig speelplezier: om te gooien, achternajagen, vangen en apporteren Met squeaker: bijzonder attractief, stiuleert tot langdurende bezigheid Tandvriendelijk oppervlak: special viltmateriaal, schuurt niet aan de tanden van uw hond Kwaliteit veiligheid: uit oersterk materiaal gemaakt en hoogwaardig verwerkt Kleur: geel, blauw Materiaal: Bal: natuurrubber Koord: polyester Afmeting: Totaal: ca. L 55 x Ø 6 cm Opmerking: Zoals bij ieder ander product dient u uw dier bij het spelen met dit speeltje in de gaten te houden. Controleer het speeltje regelmatig op beschadigingen en vervang het als het defect is of onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van uw dier niet kan worden uitgesloten.

€ 3.49

Lees verder...

Kong KONG SqueakAir Ball met Koord M L
Product
 
Free Web Hosting