Zoeken

KONG Connects Kitty Comber

De KONG Connects Kitty Comber is er altijd als jouw kat een ontspannen verzorgingsmomentje nodig heeft. Het is een grote kam die je zonder enkel gereedschap onder elk deurblad kan schuiven. Jouw kat kan zich er op elk moment met veel plezier tegen aan lopen, zich laten masseren en tegelijkertijd wordt de vacht verzorgd. De uiteinden van de KONG Connects Kitty Comber zorgen voor een aangenaam massage-effect wanneer jouw kat ertegenaan wrijft. Je kunt de kam nog interessanter maken door de standaard te vullen met kattenkruid. Er wordt een verpakking KONG Premium Kattenkruid uit Noord-Amerika meegeleverd. Het vachtverzorgingshulpmiddel voor katten kan aan deuren worden bevestigd die 18 mm van de vloer verwijderd zijn en dient ook als deurstop. KONG Connects Kitty Comber in één oogopslag: Innovatief vachtverzorgingsspeelgoed voor katten Geschikt voor deuren die 18 mm van de vloer verwijderd zijn Voor gezond haar: voldoet aan het natuurlijke verzorgingsinstinct van de kat Grote kam: ideaal om zelfstandig te borstelen Kunststof uiteindes: voor een aangenaam massage effect, kan de bloedsomloop stimuleren Eenvoudige montage: geen gereedschap nodig, kan snel en gemakkelijk aan alle deuren worden bevestigd Grappige vorm van een kat: decoratief design Klepje in de standaard: geschikt voor het vullen van kattenkruid Hoogwaardige KONG Premium Kattenkruid uit Noord-Amerika, trekt katten aan en werkt stimulerend Discreet kleurontwerp, is onopvallend in de ruimte, past in elk interieur Werkt tegelijkertijd als een deurstopper Kleur: champagne Materiaal: 100% TPE (Thermoplastisch elastomeer), kattenkruid (3 g) Grootte: Totaal: ca. L 22 x B 17,5 x H 32 cm Kunststof uiteindes: ca. L 14 mm. Opmerking: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Zoals bij ieder ander product dien je jouw dier bij het spelen met dit speeltje in de gaten te houden. Controleer het product regelmatig op beschadigingen en vervang het speeltje als het defect is of er onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van het dier niet kan worden uitgesloten.

€ 10.29

Lees verder...

Kong KONG Connects Kitty Comber
Product
 

KONG Comfort Kiddos Bear L25xB17xH15cm

Deze toffe beer is een speeltje en knuffelpartner in één! Als je hond erop kauwt, komt er een grappig geluidje uit de pieper die in de rug van de beer zit. Dit maakt het een leuk speeltje voor je hond waar hij langdurig speelplezier aan kan beleven. Je kan de pieper ook eenvoudig uit de rug van de beer halen door de klittenbandsluiting te openen. Anderzijds kun je hier ook snackjes in verstoppen en maak je van dit leuke speeltje ook nog eens een lekkere beloning! Beren staan bekend om hun onweerstaanbaar zachte vacht. Ook deze beer geniet van die status - hij is gemaakt van zacht pluche en daar zal je hond zeker blij mee zijn! De KONG Comfort Kiddos Bear is een schattig speeltje wat voor allerlei afwisseling zorgt! KONG Comfort Kiddos Bear in één oogopslag: Schattig hondenspeeltje in de vorm van een grizzlybeer Met uitneembare pieper in zijn rug: de pieper zorgt voor uitvoerig speelplezier Opening in de rug: als je het klittenband opent kun je de pieper eruit halen en het met snackjes vullen Gemaakt van extra zacht, knuffelig pluche: geschikt om lekker tegenaan te wrijven Opgestikte details: ogen en balletjes op de poten zijn opgestikt en er zijn dus geen kleine objecten die je hond door zou kunnen slikken Kleur: zwart Materiaal: 100% polyester Afmetingen: Totaal: ca. L 25 x B 17 x H 15 cm Pieper: ca. L 10 x B 5 x H 3 cm  Opening in de rug: ca. L 6 cm Let op:Net als bij ieder ander product moet je goed op je dier letten als hij met dit speeltje bezig is. Test het product regelmatig op defecten en vervang het wanneer nodig. Zo kan je verwonding van je hond voorkomen.

€ 10.29

Lees verder...

Kong KONG Comfort Kiddos Bear L25xB17xH15cm
Product
 

KONG WildKnots Bears M L18xB14xH8cm

Buiten knuffelig, binnen stabiel: de KONG WildKnots Beats zijn knuffelzachte speelkameraden voor je hond. In het binnenste van de schattige beer bevindt zich een skelet uit touw, dat het speeltje stabiliseert en tegelijkertijd voor veel kauwplezier zorgt. De KONG WildKnots Bears hebben een kleine squeaker in de buik, die je hond stimuleert om te spelen. Het knuffeldier bevat maar weinig vulling. Zelfs wanneer het beertje door het wilde spelen ooit kapot zou gaan, blijft de omgeving redelijk schoon. Het beertje is verkrijgbaar in de kleuren bruin, grijs en lichtbruin, waarbij de kleur niet vrij te kiezen is. KONG WildKnots Bears in één oogopslag: Speeltje met zachte vacht en stabiel skelet en touw Bevredigt de natuurlijke instincten van honden Met versterkt pluche lichaam voor extra veel stabiliteit Minder vulling voor minder vuil Met squeaker daagt uit om te spelen Verkrijgbaar in drie verschillende maten en in de kleuren bruin, grijs en lichtbruin Kleur niet vrij te kiezen Opmerking: Net als bij elk ander product moet je toezicht houden op je huisdier bij de omgang met dit speelgoed. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het speelgoed als het defect is of als er onderdelen verloren gaan, anders kan het dier gewond raken.

€ 8.49

Lees verder...

Kong KONG WildKnots Bears M L18xB14xH8cm
Product
 

KONG Scrunch Knots Vos S M L26,5xB8xH5cm

Hier krijgt je hond niet genoeg van! De knuffelzachte stofdier-vos van KONG ziet er super uit en is een echte speelkameraad. Binnenin het hondenspeeltje is een robuust knoopkoord met flexibele zijkanten verborgen waardoor het speelgoed oersterk wordt. Zo bevredigt de KONG Scrunch Knots Vos de instincten van je hond op speelse wijze. De Knots Vos heeft weinig vulsel en is voor lichte tot middelsterke kauwers geschikt. Bovendien is het speeltje perfect geschikt voor sjorspelletjes met je hond. Een kleine squeaker in de kop zorgt daarbij voor nog meer plezier bij het spelen. De speelgoed-vos van KONG is, voor grote en kleine honden, in twee maten verkrijgbaar. KONG Scrunch Knots Vos in één oogopslag: Om te apporteren en voor sjorspelletjes geschikt Verwerkt knoopkoord bevredigt de natuurlijke instincten op speelse wijze Rekbare zijkanten voor bijna realistische bewegingen bij het spelen Robuuste verwerking met slechts weinig vulmateriaal Piep in de kop voor extra veel plezier bij het stoeien Verkrijgbaar in twee verschillende maten voor licht en middelsterk kauwen Kleur: oranje/wit Materiaal: vacht uit polyester (buitenkant) / koord uit katoen (binnenkant) Afmetingen: S/M: L 26,5 x B 8 x H 5 cm M/L: L 40 x B 11 x H 8 cm Let op: Zoals bij ieder ander product moet je jouw dier tijdens het gebruiken van dit speeltje in de gaten houden. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het product wanneer het kapot is of wanneer er onderdelen verloren zijn gegaan, zodat je dier er niet door verwond kan raken.

€ 6.19

Lees verder...

Kong KONG Scrunch Knots Vos S M L26,5xB8xH5cm
Product
 

KONG Phatz Nijlpaard M L21xB12xH14cm

Dit schattige nijlpaard zal je viervoeter zeker interessant vinden! Het unieke materiaal en de textuur zorgen voor veel afwisseling en kauwplezier. Daarnaast zorgt de versterkte uitvoering met stevige naden voor extra houdbaarheid en dankzij de geborduurde ogen kunnen er geen kleine delen ingeslikt worden. Als je maatje vrolijk op het nijlpaard kauwt, komt er een zachte piep uit de pieper in de buik. Zo is het nijlpaard heel aantrekkelijk voor je hond, zet het aan tot herkauwen en zorgt door de verscheidenheid aan geluiden voor veel afwisseling. Het KONG Phatz Nijlpaard is super voor je hond om actief te zijn! KONG Phatz Nijlpaard in het kort: Actief speeltje in nijlpaardvorm voor honden Uniek materiaal en textuur: de robuuste PU-lederhuid van het nijlpaard zorgt voor langdurig kauwplezier Versterkte uitvoering met stevige naden: zorgt voor de extra houdbaarheid Met zachte pieper in de buik: uitvoerig speelplezier, afwisseling door een verscheidenheid aan geluid en langdurige bezigheid Met geborduurde ogen: kleine delen kunnen niet worden ingeslikt Kleur: paars Materiaal: Hippo's lederhuid: 100% PU-polyurethaan Hippo's buik: 100% polyester (pluche) Maten: L 21 x B 12 x H 14 cm Opmerking: Zoals bij ieder ander product moet je jouw dier bij het spelen met dit speelgoed in de gaten houden. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het als het defect is of wanneer er delen verloren gaan. Dit omdat een verwonding van je dier niet uitgesloten kan worden.

€ 10.29

Lees verder...

Kong KONG Phatz Nijlpaard M L21xB12xH14cm
Product
 

Kong Wet Wubba Large

De naam KONG staat al jaren voor onverwoestbare topkwaliteit! De KONG Wet Wubba is door het stevige neopreen speciaal voor waterspelletjes gemaakt. De lichtgevende kleuren zorgen ervoor dat de KONG goed zichtbaar is, ook op onbegaanbaar terrein. Door de "poten" kan er goed mee gegooid worden en geeft het uw hond veel plezier bij het sjorren en trekken en apporteren. Maat: Large: voor honden 15 - 30 kg Afmeting: ca. H 35,5 x B 9 x T 9 cm Let erop: De KONG Wet Wubba is in drie kleuren verkrijgbaar. De kleur is niet vrij te kiezen. Aanwijzing: Zoals bij alle ander producten, moet u uw dier in de gaten houden als het met dit speelgoed speelt. Onderzoek regelmatig of het product beschadigd is en vervang het speelgoed als het kapot is of als er delen aan ontbreken. Anders kan verwonding van het dier niet uitgesloten kan worden.

€ 9.49

Lees verder...

Kong Kong Wet Wubba Large
Product
 

KONG TagALong Bal M ca Ø6cm

Op weg naar het hondenspeelveld en je bent de bal voor je lieve hond weer vergeten? Dit probleem is verleden tijd met de KONG TagAlong Ball. De bal heeft een praktische spleet. Hiermee kun je de bal gemakkelijk aan de lijn vastmaken. De spleet is zo ontworpen dat de bal kan worden bevestigd aan ronde en vlakke lijnen. De bal is gemaakt van duurzaam thermoplastisch materiaal en heeft verschillende groeven en patronen, waardoor het bijzonder eenvoudig vast te pakken is voor honden. Het hoogwaardige thermoplastische materiaal is zacht voor de tanden. Dus de TagALong Bal van typische KONG kwaliteit geeft perfect speelplezier voor je hond. KONG TagAlong bal in één oogopslag: Speelbal met praktische lijnbevestiging voor honden Nooit meer de bal vergeten: de bal kan eenvoudig bevestigd worden aan de lijn Typisch KONG: kwalitatief hoogwaardige afwerking Goed grijpbaar oppervlak: structuur zorgt voor langdurig speelplezier Ideale metgezel: interactief spelplezier tijdens het apporteren Riembevestiging met gleuf: voor ronde en vlakke lijnen Kleur: groen of blauw (niet kiesbaar) Materiaal: 100% thermoplastisch rubber Afmetingen: Ø 6 cm Gewicht: 196 g

€ 5.99

Lees verder...

Kong KONG TagALong Bal M ca Ø6cm
Product
 

KONG Verjaardag Ballon Maat M L 9 x B 9 x H 15 cm Hondenspeelgoed

De grote dag staat voor de deur en je weet nog steeds niet wat je je beste vriend op vier poten voor zijn verjaardag moet geven? Geen probleem: de KONG Occasions Birthday Balloon is een geweldig cadeau voor honden, want het ziet er niet alleen decoratief uit, maar zorgt ook voor veel speelplezier! De speelgoedballon voor honden is kleurrijk vormgegeven en versierd met een grote 'Happy Birthday' tekst. Het is geschikt voor tal van spelletjes met je viervoeter, bijvoorbeeld voor uitbundig apporteerwerk en voor het vangen en gooien. Hiervoor is de KONG verjaardagsballon uitgerust met een licht nylon koord waarmee je het speeltje gemakkelijk in de lucht kunt gooien. Het hondenspeeltje wordt nog interessanter door de geïntegreerde pieper en de knisperende folie. En als je hond moe is na een lang verjaardagsfeestje in de frisse lucht met veel plezier en spelletjes, kan hij met het zacht gevulde speeltje in zijn mandje knuffelen en in slaap vallen - een perfecte afsluiting van een bijzondere dag! KONG Occasions Birthday Balloon in één oogopslag: Kleurrijke verjaardagsballon voor middelgrote honden Geweldig verjaardagscadeau voor jouw hond: perfect om mee te ravotten en te spelen Met licht koord: maakt het gooien makkelijk Zachte vulling: ideaal om mee te knuffelen en te spelen Met pieper en knisperende folie: zet aan tot spelen Veelzijdig speelplezier: voor het gooien, het achtervolgen, vangen en apporteren Met 'Happy Birthday'-tekst Kleur: rood Materiaal: Ballon: 100% polyester Koord: 100% nylon Maat: Totale afmetingen met koord: L 37 x B 9 cm Zonder koord: L 15 x B 9 cm Let op: Net zoals bij ieder ander product, moet je jouw dier in de gaten houden als hij er mee speelt. Kijk het product regelmatig na op beschadiging en vervang het speeltje als het kapot is of als er delen vanaf zijn, omdat verwonding van het dier niet uitgesloten kan worden.

€ 8.19

Lees verder...

Kong KONG Verjaardag Ballon Maat M L 9 x B 9 x H 15 cm Honde
Product
 

Kong Squeezz Stick 1 stuk

De Squeezz Stick van KONG zorgt voor actie in huis! Het robuuste speeltje uit flexibel kunststof is geschikt voor gooi- en zoekspelletjes. Door zijn elasticiteit sprint het onberekenbaar in het rond, wat extra plezier voor uw hond betekent. Door de knalkleur kan het speeltje makkelijk in het hoge gras of in de struiken worden teruggevonden. De stick heeft in het midden een gat, zodat hij met kleine snoepjes kan worden gevuld. Zo is uw hond een tijdje bezig ze er uit te peuzelen. De absolute highlight van de stick is de geintegreerde squeaker, waardoor het speeltje onweerstaanbaar wordt. Attentie: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Controleer het speeltje regelmatig op beschadigingen en vervang het als het defect is of als onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van het dier niet kan worden uitgesloten. Let wel: u kunt de kleur niet kiezen!

€ 8.19

Lees verder...

Kong Kong Squeezz Stick 1 stuk
Product
 

KONG Ultra SqueakAir Ball 3 ballen

Geef uw hond de KONG Ultra SqueakAir Ball om mee te spelen en geef hem zo een speeltje, dat hem aanmoedigt gezond en fit te blijven. De KONG Ultra SqueakAir Ball is een 2-in-1 speeltje, want hij combineert tennisbal en piepspeeltje in een. Een ideaal apporteerspeeltje, dat de speeldrang van uw hond stimuleert! Om het speelplezier nog langer te laten duren bestaat de bal uit bijzonder robuust materiaal met diverse texturen. Door een uniek, niet scheurend vilten oppervlak beschadigt hij niet de tanden en het tandvlees van uw hond. Hondenspeeltje Ultra SqueakAir Ball in één oogopslag: Speelbal voor honden met geintegreerde squeaker Robuust materiaal: gemaakt uit diverse texturen voor langer speelplezier Bijzonder behoedzaam: een speciaal vilten stof is tand- en tandvleesvriendelijk Kleur: geel/blauw Materiaal: natuurrubber (gevulcaniseerd) 35%, polyester 35%, thermoplastisch rubber 20%, kunststof squeaker 10%. Afmeting: Ø 6,35 cm Opmerking: Zoals ieder ander product dient u uw dier bij het spelen met dit speeltje in de gaten te houden. Controleer het speeltje regelmatig op beschadigingen en vervang het als het defect is of onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van uw dier niet kan worden uitgesloten.

€ 7.19

Lees verder...

Kong KONG Ultra SqueakAir Ball 3 ballen
Product
 

KONG Comfort Kiddos Elephant XS L10xB13xH15cm Hondenspeelgoed

Knuffelzacht, super lief en gegarandeerd zindelijk: de Kong Comfort Kiddos Elephant is een schattig speelkameraadje voor jouw hond, dat gebruikt kan worden om hem te troosten bij een bezoek aan de dierenarts of voor grappige apporteer- en gooispelletjes. De pluche olifant is uitgerust met een pieper, die het speelinstinct van je hond stimuleert. Wat bijzonder praktisch is: de pieper kan gemakkelijk worden verwijderd door de opening met klittenbandsluiting op de rug van de olifant. Dit zorgt voor rust en stilte wanneer je dat wilt. Het hondenspeeltje is heerlijk knuffelbaar en versierd met liefdevolle details. De ogen zijn geborduurd, dus er zijn geen kleine onderdelen die je hond zou kunnen inslikken. Niets staat zorgeloos speelplezier in de weg! KONG Comfort Kiddos Elephant in één oogopslag: Gezellig pluche olifantspeeltje voor honden Verwijderbare pieper: kan op elk moment worden verwijderd als er geen piepgeluiden gewenst zijn Knuffelzacht: gemaakt van knuffelbaar pluche, hoogwaardig verwerkt Veelzijdig: ideaal om te gooien, apporteren, om zichzelf mee te vermaken en te knuffelen Pieper: met een lage stem, kan aanzetten tot spelen Zachte vulling: maakt de olifant bijzonder beweeglijk Leuk design: ontworpen met aandacht voor detail Geborduurde ogen: hierdoor zijn er geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt Kleur: grijs Materiaal: 100% polyester Afmetingen: L 10 x B 13 x H 15 cm Opmerking: Zoals bij ieder ander product moet je jouw dier in de gaten houden als het met dit speelgoed speelt. Controleer het product regelmatig op beschadigingen en vervang het speelgoed als het beschadigd is of als er onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van het dier niet uitgesloten kan worden.

€ 6.19

Lees verder...

Kong KONG Comfort Kiddos Elephant XS L10xB13xH15cm Hondenspe
Product
 

KONG TagALong Bal M ca. Ø6cm

Onderweg naar het hondenspeelveld en je bent de bal voor je lieve hond weer vergeten? Dit probleem is verleden tijd met de KONG TagAlong Ball. De bal heeft een praktische spleet. Hiermee kun je de bal gemakkelijk aan de lijn vastmaken. De spleet is zo ontworpen dat de bal kan worden bevestigd aan ronde en vlakke lijnen. De bal is gemaakt van duurzaam thermoplastisch materiaal en heeft verschillende groeven en patronen, waardoor het bijzonder spannend is voor honden om mee te spelen. Het hoogwaardige thermoplastische materiaal is zacht voor de tanden. Dus de TagALong Bal van typerende KONG kwaliteit zorgt voor perfect speelplezier voor je hond. KONG TagAlong bal in één oogopslag: Speelbal met praktische lijnbevestiging voor honden Nooit meer de bal vergeten: de bal kan eenvoudig bevestigd worden aan de lijn Typisch KONG: kwalitatief hoogwaardige afwerking Spannend reliëf: structuur zorgt voor langdurig speelplezier Ideale metgezel: interactief spelplezier tijdens het apporteren Lijnbevestiging met gleuf: voor ronde en vlakke lijnen Kleur: groen of blauw (niet kiesbaar) Materiaal: 100% thermoplastisch rubber Afmetingen: Ø 6 cm Gewicht: 196 g Gebruiksadvies: Net als bij elk ander product moet je toezicht houden op je huisdier tijdens het spelen met dit speelgoed. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het speelgoed als het defect is of als er onderdelen verloren zijn gegaan, anders kan het dier gewond raken.

€ 5.99

Lees verder...

Kong KONG TagALong Bal M ca. Ø6cm
Product
 

KONG Woozles blauw M ca. L28xB19xH13cm

Woozles brengt het universum naar je woonkamer! KONG's buitenaards wezen Woozles ziet er niet alleen spannend uit, maar heeft ook alle elementen die je hond zoekt in een nieuwe speelpartner: de alien is gemaakt van bijzonder robuust materiaal, waardoor er uitbundig gespeeld kan worden. De unieke structuur zorgt ervoor dat je viervoeter het speeltje krachtig wil schudden en maakt het daarnaast ook makkelijker om het speeltje vast te grijpen. Twee geïntegreerde piepers laten Woozles grappige geluiden maken als je hond ermee speelt - dit zorgt voor extra plezier. De lange slurfachtige neus kan ook traktaties verbergen. KONG Woozles blauw in één oogopslag: Buitenaards speelgoed voor honden Robuust, middelgroot vriendje om mee te spelen, aan te trekken en mee te knuffelen Robuust und slijtvast: sterk materiaal voor langdurig speelplezier Met twee piepers in zijn buik: voor extra speelplezier Materiaal met veel grip: gemakkelijk om vast te grijpen Unieke vorm en structuur: stimuleert het speelinstinct van je hond Lange slurfneus met opening: een goede verstopplek voor snoepjes Hoogwaardige afwerking: in de kenmerkende KONG-kwaliteit, met geborduurde ogen, zonder inslikbare kleine onderdelen Kleur: blauw/paars Materiaal: polyester Afmetingen: Totaal: ca. L 28 x B 19 x H 13 cm Lijf: ca. L 22 x B 14 x H 13 cm Gebruiksadvies: Net als bij elk ander product moet je toezicht houden op je huisdier tijdens het spelen met dit speelgoed. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het speelgoed als het defect is of als er onderdelen verloren gaan, anders kan het dier gewond raken.

€ 17.99

Lees verder...

Kong KONG Woozles blauw M ca. L28xB19xH13cm
Product
 

KONG Cuteseas Octopus S L17xB6xH6cm

Achtarmige zeebewoner zoekt hond om mee te knuffelen en te spelen! De KONG Cuteseas Octopus nodigt met zijn zachte oppervlak uit corduroy uit om te knuffelen. Zijn grappige octopus-uiterlijk in roze en paars verspreidt een goed humeur door het hele huis. Maar het kleurrijke pluche dier scoort niet alleen met zijn uiterlijk: binnenin zit een squeaker en knisperend materiaal, waardoor de attractiviteit stijgt en uw hond extra wordt gestimuleerd ermee te spelen. Zo zorgt de schattige octopus voor leuke uren: voor uw hond alleen of dat u samen met de octopus worp- en apporteerspellen speelt. Door de precieze verwerking in de bekende hoge KONG-merkkwaliteit wordt het speeltje een trouwe en duurzame vriend. Een waardevol pluche dier om van te houden, dat tegelijkertijd voor afwisseling en meer veelvoud in de speelgoedkist zorgt! KONG Cuteseas Octopus in één oogopslag: Pluche speelgoed voor honden Met squeaker en knisperfolie: geluiden stimuleren de speeldrang extra Superzacht: uit zacht corduroy, hoogwaardig verwerkt Veelvoudig inzetbaar: voor werp- en apporteerspellen, om alleen mee te spelen en om te knuffelen Grappig octopus-uiterlijk: schattige interpretatie van de achtbenige octopus, een decoratieve eye-catcher in ieder huishouden Kleur: roze, paars Materiaal: polyester, polyfill, kunststof (squeaker) Grootte: S: L 17 x B 6 x H 6 cm L: L 32 x B 13 x H 11 cm

€ 6.19

Lees verder...

Kong KONG Cuteseas Octopus S L17xB6xH6cm
Product
 

Kong Snugga Wubba Large

De KONG Snugga Wubba verenigt - als geen ander speelgoed - veel spelmogelijkheden in een. De Wubba bestaat uit twee ballen die bekleed zijn met fleece. Door de lange poten is de KONG Snugga Wubba ook zeer geschikt om lekker aan te trekken en als apporteerspeelgoed te gebruiken. Gezien z´n vorm is de KONG als werpspeelgoed onberekenbaar en daarom ideaal om te apporteren bij de hondensport. Een hondenbek kan de Snugga Wubba prima vasthouden en dragen. Anders dan bij de andere Kong Wubbas heeft dit hondenspeelgoed geen pieper. Het geeft geen geluid en is daarom geschikt om binnenshuis mee te spelen. Hondenspeelgoed zonder piep wordt voor alle jonge honden aanbevolen om de bijtremming te trainen. De Wubba in maat L bestaat uit twee verschillende grootte ballen, maat S heeft twee evengrote ballen. KONG Snugga Wubba in een overzicht: Interactief spelen en knuffelen voor binnen en buiten Omhuld met fleece stof uitstekend geschikt voor apporteren Zonder pieper: wat zorgt voor een rustig spel binnenshuis Door stof beklede rubberen ballen en lange touwen. Het speeltje kan makkelijk opgepakt en gedragen worden door de hond. De bewezen beste kwaliteit van kong Knuffelbaar Volledig geruisloos, daarom ook zeer geschikt om de bijtremming te training Kleur: lila Materiaal: 100% Polyester (Fleece) Matenoverzicht: Maat Afmetingen Geschikt voor honden van: S H 23 x B 6,5 x T 6,5 cm 1 – 10 kg L H 35,5 x B 9 x T 9 cm 15 – 30 kg Aanwijzing: Zoals bij alle ander producten, moet u uw dier in de gaten houden als het met dit speelgoed speelt. Onderzoek regelmatig of het product beschadigd is en vervang het speelgoed als het kapot is of als er delen aan ontbreken. Anders kan verwonding van het dier niet uitgesloten kan worden.

€ 8.69

Lees verder...

Kong Kong Snugga Wubba Large
Product
 

KONG WildKnots Bears L L26xB21xH10 cm

Buiten knuffelig, binnen stabiel: de KONG WildKnots Beats zijn knuffelzachte speelkameraden voor je hond. In het binnenste van de schattige beer bevindt zich een skelet uit touw, dat het speeltje stabiliseert en tegelijkertijd voor veel kauwplezier zorgt. De KONG WildKnots Bears hebben een kleine squeaker in de buik, die je hond stimuleert om te spelen. Het knuffeldier bevat maar weinig vulling. Zelfs wanneer het beertje door het wilde spelen ooit kapot zou gaan, blijft de omgeving redelijk schoon. Het beertje is verkrijgbaar in de kleuren bruin, grijs en lichtbruin, waarbij de kleur niet vrij te kiezen is. KONG WildKnots Bears in één oogopslag: Speeltje met zachte vacht en stabiel skelet en touw Bevredigt de natuurlijke instincten van honden Met versterkt pluche lichaam voor extra veel stabiliteit Minder vulling voor minder vuil Met squeaker daagt uit om te spelen Verkrijgbaar in drie verschillende maten en in de kleuren bruin, grijs en lichtbruin Kleur niet vrij te kiezen Opmerking: Net als bij elk ander product moet je toezicht houden op je huisdier bij de omgang met dit speelgoed. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het speelgoed als het defect is of als er onderdelen verloren gaan, anders kan het dier gewond raken.

€ 10.49

Lees verder...

Kong KONG WildKnots Bears L L26xB21xH10 cm
Product
 

KONG Bamboo Feeder Dumbbell Lichtbruin M ca L20xB9cm

Verveelt je viervoeter zich soms, of heb je gewoon niet genoeg tijd om met hem te spelen? De KONG Bamboo Feeder Dumbbell is een spannend speeltje waar je hond zelfstandig mee kan spelen. De innovatieve dumbellvorm met twee openingen aan verschillende kanten voorkomt verveling. Doordat het speelgoed rolt, moedigt het je hond aan om te spelen en wordt hij uiteindelijk beloond met de onvoorspelbare uitgifte van traktaties. Dit stimuleert langdurig spelen en zorgt voor mentale en fysieke stimulatie. De hoogwaardige materiaalmix is bijzonder zacht, maar grijpbaar. Dit zorgt voor rustig en aangenaam speelplezier. Zoals je gewend bent van KONG is de KONG Bamboo Feeder Dumbbell van hoge kwaliteit en biedt het eindeloos vermaak voor je hond. KONG Bamboe Feeder Dumbbell, lichtbruin in één oogopslag: Botvormige snackdispenser met voeropeningen voor honden van alle groottes in bamboe-look Bevordert beweging, intelligentie en traint het geheugen Drie openingen: in verschillende vormen en maten, onvoorspelbare uitgifte van snacks of droogvoer, verschillende moeilijkheidsgraden Geestelijke en lichamelijke stimulatie: stimuleert spel en activiteit Hoogwaardige afwerking: in de kenmerkende KONG kwaliteit Geribbelde structuur: voor een betere grip Ballen kunnen aan beide zijden apart worden gevuld met lekkernijen Rubberachtige, zachte buitenkant: voor rustiger speelplezier, tandvriendelijk Hygiënisch: binnenkant met kunststof bekleed Kleur: lichtbruin Materiaal: 50% polypropeen (PP), 35% thermoplastisch rubber(TPR), 15% bamboe Maat: Totaal: ca. L 20 x B 9 cm Doorsnede: Ø 4,1 cm 1 hoekige opening: L 1,8 x 1,5 cm 2 ronde openingen: Ø 1,6 und 2 cm Gewicht: 286 g Onderhoudsinstructies: maak het speelgoed met de hand schoon met een mild schoonmaakmiddel. Gebruiksadvies: Net als bij elk ander product moet je toezicht houden op je huisdier tijdens het spelen met dit speelgoed. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het speelgoed als het defect is of als er onderdelen verloren gaan, anders kan het dier gewond raken.

€ 14.99

Lees verder...

Kong KONG Bamboo Feeder Dumbbell Lichtbruin M ca L20xB9cm
Product
 

Kong Tugger Knots Kikker 1 stuk

Uw hond houdt van stoeien en wil zijn krachten met u meten? Voor langdurige trekspelletjes is dit hoogwaardige speeltje van Kong uitstekend geschikt. Het is van robuust materiaal gemaakt en daardoor bijzonder stevig. De gevlochten koorden aan het uiteinde kunnen goed worden vastgepakt en zijn binnenin de kikker aan elkaar vastgeknoopt, zodat de lussen goed vastgemaakt zijn en er bij het spelen niet uitglijden. Een squeaker in het onderste gedeelte van het lichaam wekt bij het spelen de interesse van uw viervoeter. Met zijn zachte bovenkant uit katoenen vezels wordt de schattige kikker ook graag gebruikt om te knuffelen of om zich er tegenaan te vlijen, als uw lieveling na het inspannende spel uitgeput en moe is. KONG Tugger Knots Kikker: Robuust hondenspeelgoed: voor spelen, trekken en knuffelen Met touw en lussen aan beide uiteinden Met squeaker: piept tijdens het spelen Zacht oppervlak: perfect voor knuffelen Kleur: groen / geel Materiaal: katoenvezels Maat: Lengte: ongeveer 33 cm Diamter touw:1 cm Gewicht: ca. 165 g Opmerking: zoals bij ieder ander product dient u uw dier bij het spelen met dit speeltje in de gaten te houden. Controleer het product regelmatig op beschadigingen en vervang het speeltje als het defect is of als onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van het dier niet kan worden uitgesloten.

€ 7.19

Lees verder...

Kong Kong Tugger Knots Kikker 1 stuk
Product
 

Kong Football Tennis met Pieper 1 stuk

Tennisbal anders - en nog veel beter! De ovale vorm van de football in tennislook laat het speeltje onberekenbaar springen. Uw hond zet grote ogen op! De pieper in de bal zorgt voor een extra kick. Door het zachte, maar stevige tennismateriaal is de bal makkelijk te dragen en spaart de tanden tegen overmatige slijtage en het tandvlees tegen verwonding. Door de opvallende neonkleur is de bal goed zichtbaar, als hij eens in de bosjes verdwijnt. Attentie: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Zoals bij ieder ander product dient u uw dier bij het spelen met dit speeltje in de gaten te houden. Controleert u het product regelmatig op beschadigingen en vervangt u het speeltje, als het defect is of wanneer onderdelen ontbreken, omdat anders verwonding van het dier niet is uitgesloten.

€ 8.19

Lees verder...

Kong Kong Football Tennis met Pieper 1 stuk
Product
 

Kong Wobbler Snackball L L19xB13cm

Het perfecte speelplezier en tijdverdrijf voor honden. De KONG is makkelijk met de lievelingssnack van uw hond te vullen en het plezier kan beginnen. Het speelgoed is een goede afleiding als uw hond eens alleen moet blijven. Door de intensieve bezigheid met de KONG vliegt de tijd. Ook ideaal voor honden (vanaf 11 kg), die moeten afvallen en niet zo graag bewegen! Omdat de Kong heel makkelijk middels een schroefdop geopend kan worden, kan zo de totale voerportie voor een dag met de Kong worden gevoerd. U zult zien hoe graag uw hond zich plotseling wil bewegen. Hoe functioneert het? De Wobbler staat rechtop, totdat de hond het met zijn snoet of poot aanraakt, daarna wiebelt, draait en rolt de Wobbler onvoorspelbaar over de grond en verdeelt zo het voer door een 2 cm groot gat. Honden leren zeer snel, dat zij door het aanraken snacks uit de Kong krijgen, maar door de onvoorspelbare bewegingen wordt het nooit saai! De inhoud van de KONG Wobbler is ca. 2 kopjes. Opmerking: We adviseren om ieder product van te voren te controleren op afwijkingen of beschadigingen. Daarnaast moet u het product regelmatig controleren op beschadigingen of ontbrekende onderdelen. Wanneer een speeltje of ander product defect is of onderdelen mist dan adviseren wij u, met het oog op de gezondheid van uw huisdier, het product direct weg te gooien.

€ 15.29

Lees verder...

Kong Kong Wobbler Snackball L L19xB13cm
Product
 
Free Web Hosting