Zoeken

Trixie Junior Snack Play Ø18cm Kattenspeelgoed

Nieuwsgierige kittens krijgen met de Trixie Junior Snack Play genoeg mogelijkheid om te spelen en ontdekken. Het is speciaal voor kittens ontworpen, maar ook volwassen katten beleven er veel plezier aan. Het is een rond, schommelend speeltje dat verschillende activiteiten combineert: aan de binnenkant zit een ballenbaan waar een bal doorheen rolt als je kat er met zijn pootje tegen aanduwt. Vanuit het midden van het kattenspeelgoed steekt een springveer met een wollen bol die je kat extra aanspoort om te gaan stoeien. Maar dat is nog niet alles: het speelgoed bevat afneembare buizen die je met snoepjes en droogvoer kunt vullen. Met concentratie en vaardigheid kan je kat de snacks er uit vissen en als beloning opeten. Hygiëne is altijd gegarandeerd omdat het Trixie Junior Snack Play bezigheidsspeelgoed kan worden losgeschroefd om schoon te maken en het zelfs in de vaatwasser kan worden gezet. Trixie Junior Snack Play in één oogopslag: Interactief bezigheidsspeelgoed voor kittens en katten Schommelend speeltje met rondrollende bal en springveer Afwisselende bezigheid: vereist concentratie en vaardigheid, moedigt jagen en spelen aan Speelbaan met vier openingen: via de gaten komt je kat bij de bal Springveer met wollen bal: reageert op aanraking, spoort jachtinstinct aan Afneembare buizen: om snacks of klein speelgoed uit te vissen Te vullen met snoepjes en droogvoer: je kat kan met vaardigheid voer krijgen Onderhoudsarm: uit elkaar te schroeven voor reiniging, geschikt voor de vaatwasser Kleur: meerkleurig Materiaal: 100% polyester Afmetingen: Ø 18 cm Opmerking: net als bij elk ander product moet je bij de omgang met dit speelgoed toezicht houden op je huisdier. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het speelgoed als het defect is of als er onderdelen verloren gaan, aangezien verwondingen anders niet kunnen worden uitgesloten.

€ 5.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Junior Snack Play Ø18cm Kattenspeelgoed
Product
 

Trixie Friends on Tour Roestvrijstalen Fles met Drinkbak 300 ml

Ideaal voor op reis of bij sport- en vrijetijdsactiviteiten buitenshuis: de kunststof-deksel van deze fles uit RVS dient tegelijkertijd als drinkbak voor uw hond. Tijdens het wandelen op hete dagen of na fiets- en wandeltouren haalt u de deksel er gemakkelijk af en gebruikt u deze als schaal voor drinkwater. Vervolgens wordt de deksel er weer opgedraaid en de fles zonder te lekken weer ingepakt. De stijlvolle fles in klassieke look is met een schattige pootjes-patroon versierd. De fles is in twee maten verkrijgbaar en heeft een rode of een zwarte ergonomisch gevormde kunststof-deksel. Robuust en makkelijk schoon te maken is de handige Trixie fles met drinkbak een veelzijdig en mooi accessoire op uitstapjes met uw hond. Trixie fles met drinkbak in één oogopslag: Fles met geïntegreerde drinkbak voor honden Deksel met dubbele functie: deksel kan ook als drinkschaal worden gebruikt Waterdicht: goed sluitende draaisluiting Ideaal voor onderweg: handige begeleider op reis en bij gezamenlijke vrijetijdsactiviteiten Robuust en makkelijk schoon te maken: uit roestvrijstaal en makkelijk schoon te maken kunststof Kleur: Fles: zilver Deksel: zwart of turquoise, niet vrij kiesbaar! Materiaal: Fles: roestvast staal Deksel: kunststof Afmeting en gewicht: Inhoud Doorsnee van de fles Hoogte van de fles Gewicht 300 ml 8,5 cm 12,4 cm 117 g 750 ml 8,8 cm 25,3 cm 225 g

€ 5.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Friends on Tour Roestvrijstalen Fles met Drinkba
Product
 

Trixie Valeriaan Speelspray 2x175ml

Verhoogt het welzijn van uw kat! De valeriaan-speelspray van Trixie bevat het intensieve aroma van de natuurlijke valeriaanwortel. De geur van de valeriaan heeft een stimulerende werking op uw kat. Bespoten objecten, zoals bijvoorbeeld kattenspeelgoed, krijgen daardoor een nog hogere aantrekkingskracht. Aangetrokken door de onweerstaanbare geur wordt uw kat tot gepassioneerd spelen geanimeerd, knuffelen of het wrijven van zijn kop tegen het bespoten object. Naar valeriaan ruikende kussens en dekens worden graag geaccepteerd, geknuffeld en zijn zeer geliefd. Het euforiserende en stimulerende effect zorgt voor veel levensvreugde en verhoogd het welzijn van uw kat. Zo kan het gebruik van de valeriaan-spray ook bij dierenartsbezoeken of andere stress-situaties voor een positieve afleiding zorgen. De valeriaan-spray is alcohol- en glycolvrij. Overzicht Trixie valeriaan-speelspray: Speelspray met natuurlijke valeriaan (Valeriana) plantenextract voor katten Spelanimerend en stimulerend lokmiddel: de geur van valeriaan heeft een grote aantrekkingskracht op katten Euforische en animerende werking: voor een verhoogd welbevinden, hoge vitaliteit en verminderde remmingen Onweerstaanbare geur: met valeriaan bespoten objecten worden graag geaccepteerd Stimuleert het natuurlijke speelinstinct Intensieve geur voor katten Zonder alcohol of glycol Pompverstuiver-flacon Inhoud: 175 ml Gebruiksaanwijzing: Voor gebruik goed schudden. Op dekens, speelgoed, krabpalen of andere voorwerpen om mee te spelen en te knuffelen spuiten. Vanwege de animerende werking dient de spray niet vaker dan 1-2 maal per week gebruikt te worden, om over-stimulatie te voorkomen. Katten niet bespuiten. Veiligheidsvoorschriften: Buiten bereik van kinderen bewaren. Alleen volgens gebruiksaanwijzing gebruiken.

€ 5.79

Lees verder...

TRIXIE Trixie Valeriaan Speelspray 2x175ml
Product
 

Trixie DroogShampoo Kattenverzorging 3x200g

Met de droogshampoo van Trixie lukt vachtverzorging ook zonder water! De milde reiniging ontvet de vacht grondig en zorgt voor een schone, mooie vacht. De verzorgende inhoudsstoffen verdrijven bovendien onaangename geurtjes en geven uw kat een heerlijke frisse geur. Het milde droog-reinigingspoeder is ideaal voor waterschuwe dieren of zieke dieren, die niet in bad mogen. Ook voor jonge dieren vanaf 12 weken is het product optimaal om ze aan regelmatige vachtverzorging te laten wennen. Een ander pluspunt: onderweg of op reis is de droogshampoo uw ideale reinigingsmiddel! Ook zonder water blijft uw kat vanaf nu schoon! Overzicht Trixie droogshampoo: Inhoud: 200 g Poeder voor grondige vachtverzorging Milde reiniging - zonder water! Vooral voor waterschuwe of zieke dieren Ook geschikt voor jonge dieren vanaf 12 weken Reinigt en ontvet Verleent de vacht een gezond, verzorgd uiterlijk Laat de vacht fris ruiken Ideaal voor thuis of onderweg Bij juist gebruik onschadelijk voor mens en dier Gebruiksaanwijzing: droogshampoo alleen gebruiken op een droge vacht. Het dier goed inpoederen en de droogshampoo tot op de huid inmasseren. Vervolgens zorgvuldig uitkammen of -borstelen. Voor een zo groot mogelijk effect adviseren wij het dier 's avonds tegen de vleug in te poederen (goed inmasseren), het poeder 's nachts laten inwerken en pas de volgende morgen uit te kammen of uit te borstelen.

€ 9.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie DroogShampoo Kattenverzorging 3x200g
Product
 

Trixie Droog Shampoo Dubbelpak 2 x 200 g

Met de droog-shampoo van Trixie lukt vachtverzorging ook zonder water! De milde reiniging ontvet de vacht grondig en zorgt voor een schone, mooie vacht. De verzorgende inhoudsstoffen verdrijven bovendien onaangename geurtjes en geven uw kat een heerlijke frisse geur. Het milde droog-reinigingspoeder is ideaal voor waterschuwe dieren of zieke dieren, die niet in bad mogen. Ook voor jonge dieren vanaf 12 weken is het product optimaal om ze aan regelmatige vachtverzorging te laten wennen. Een ander pluspunt: onderweg of op reis is de droogshampoo uw ideale reinigingsmiddel! Ook zonder water blijft uw kat vanaf nu schoon! Overzicht Trixie Droog-Shampoo: Inhoud: 200 g Poeder voor grondige vachtverzorging Milde reiniging - zonder water! Vooral voor waterschuwe of zieke dieren Ook geschikt voor jonge dieren vanaf 12 weken Reinigt en ontvet Verleent de vacht een gezond, verzorgd uiterlijk Laat de vacht fris ruiken Ideaal voor thuis of onderweg Bij juist gebruik onschadelijk voor mens en dier Gebruiksaanwijzing: droogshampoo alleen gebruiken op een droge vacht. Het dier goed inpoederen en de droogshampoo tot op de huid inmasseren. Vervolgens zorgvuldig uitkammen of -borstelen. Voor een zo groot mogelijk effect adviseren wij het dier 's avonds tegen de vleug in te poederen (goed inmasseren), het poeder 's nachts laten inwerken en pas de volgende morgen uit te kammen of uit te borstelen.

€ 5.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Droog Shampoo Dubbelpak 2 x 200 g
Product
 

Trixie Kattenbak Primo XXL met Rand Dubbelpak 2 x blauw wit – Kattenbak Primo XXL met Rand

Draaien, keren en begraven en in alle rust de behoefte doen: de kattenbak Primo XXL met rand van Trixie is daarvoor ideaal. Dankzij het ruime ontwerp is de bak ook uitermate geschikt voor grote katten. De bak is van robuust kunststof gemaakt en voorzien van een brede rand. Dit voorkomt dat er veel korrels op de vloer belanden. De rand is er makkelijk af te halen waardoor de bak bijzonder goed kan worden schoongemaakt. De instap van de XXL-kattenbak is verlaagd waardoor ook kittens, zieke of oudere katten probleemloos in de bak kunnen stappen. En om er voor te zorgen dat alles op zijn plek blijft staan als je kat in de kattenbak springt, beschikt het model Primo XXL ook nog eens over rubberen anti-slip voetjes aan de onderkant. Trixie kattenbak Primo XXL met Rand in één oogopslag: Ruime open kattenbak Extra veel ruimte: ook ideaal voor grote rassen Verlaagde instap: moeiteloze toegang voor kittens, zieke, zwakke of oudere katten. Afneembare rand: eenvoudig op en af te zetten, vergemakkelijkt het schoonmaken Anti-slip: met rubberen voetjes voor een stabiele stand, ook op gladde vloeren Kleur: wit/grijs, wit/blauw Materiaal: kunststof Afmetingen: L 71 x B 56 × H 25 cm

€ 34.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Kattenbak Primo XXL met Rand Dubbelpak 2 x blauw
Product
 

Trixie Kattenbak Berto Dubbelpak 2 x L 59 x B 39 x H 22 cm (Donkergrijs) Trixie Kattentoilet Berto

Bijzonder praktisch en hygiënisch in de reiniging: het kattentoilet Berto van Trixie bestaat uit twee bakken en een zeef. Verwijder voor het reinigen van het kattentoilet de bovenste bak en schep het grit in de zeef. Door de 6mm brede groeven kunnen ontlasting en klompjes makkelijk door licht schudden van het nog schone grit worden gescheiden. Dit kan vervolgens weer worden gebruikt. Zo draagt het slimme systeem bij aan bijzonder zuinig grit-verbruik. Het slimme systeem draagt dus bij aan een bijzonder zuinig verbruik. Het moderne uiterlijk vormt een optisch mooie oplossing voor ieder designbewust dierenhuishouden. Trixie kattentoilet Berto in één oogopslag: Schaaltoilet voor katten van alle grootten Hygiënisch scheidsysteem: met twee bakken en een zeef Makkelijk snel reinigen: zeef is bedoeld voor het scheiden van ontlasting klompjes van het schone grit, afneembare rand Rand Zuinig gritverbruik: door de zeef gescheiden grit kan weer worden gebruikt Easy-klick-sluitingen: zorgen voor een stevige verbinding tussen frame en bakken Schoon ondanks scharrelen: verwijderbaar frame voorkomt uitvallen van grit en vuil Modern uiterlijk: stijlbewuste kleur- en vormgeving Kleur: donkergrijs / pastelblauw / graniet Materiaal: kunststof Afmeting: Totaal: L 59 x B 39 x H 22 cm Binnenafmeting: ca. L 57 x B 37 cm Hoogte instap voor ca. 16 cm Hoogte bak achter ca. 23 cm Naar binnen overstaande rand: ca. 4 cm Zeefopeningen: max. 25 x 6 mm

€ 26.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Kattenbak Berto Dubbelpak 2 x L 59 x B 39 x H 22
Product
 

M L 78 x B 55 x H 62 cm Trixie Friends on Tour Home Kennel

De ideale transport-oplossing voor onderweg. Kofferbak opmeten, passende maat bestellen en en uw hond kan altijd veilig mee. En als hij is niet meekomt, kan deze Trixie-kooi snel samen gevouwen worden. Een echt praktische oplossing die het geld waard is! De beschikbare formaten vindt u in onderstaande tabel. Materiaal: Verzinkte metalen kooi Handvat van metaal Kunststof bodem Uitrusting Twee deuren (één aan de zijkant en één aan de voorkant) Handvat Bodembak Inklapbaar Maten: Maat van de transportkooi in cm Hoogte van de deur in cm Breedte van de deur in cm Tralieafstand horizontaal / verticaal Traliebreedte horizontaal / verticaal L 63 x B 47 x H 55 40,5 29 12/4 cm 4/2,5 mm L 78 x B 54 x H 62 47,5 37 12/4 cm 4/2,5 mm L 92 x B 62 x H 69 46,5 46 12/4 cm 4/2,5 mm L 109 x B 71 x H 79 57 53 12/4 cm 4/2,5 mm L 116 x B 76 x H 86 59,5 53 12/4 cm 4/2,5 mm Aanwijzing: Laat uw dier langzaam aan de kooi wennen voor u hem gebruikt. Zorg er allereerst voor dat uw dier zicht ontspannen voelt in de kooi met de deur open. Laat uw dier hierna wennen aan het liggen in de kooi terwijl de deur gesloten is, en verleng de duur van het verblijf in de kooi. Gebruik de kooi niet als straf zodat uw dier het als een positieve plek kan zien. Dit product (in maat L, maat XL en maat XXL) wordt in verband met het grote formaat of zware gewicht niet met de normale pakketpost verzonden, maar met PostNL Cargo. Hierdoor kan het 3 tot 5 werkdagen duren voordat u het product ontvangt.

€ 41.99

Lees verder...

TRIXIE M L 78 x B 55 x H 62 cm Trixie Friends on Tour Home Ken
Product
 

XXL L 116 x B 77 x H 86 cm Trixie Friends on Tour Home Kennel

De ideale transport-oplossing voor onderweg. Kofferbak opmeten, passende maat bestellen en en uw hond kan altijd veilig mee. En als hij is niet meekomt, kan deze Trixie-kooi snel samen gevouwen worden. Een echt praktische oplossing die het geld waard is! De beschikbare formaten vindt u in onderstaande tabel. Materiaal: Verzinkte metalen kooi Handvat van metaal Kunststof bodem Uitrusting Twee deuren (één aan de zijkant en één aan de voorkant) Handvat Bodembak Inklapbaar Maten: Maat van de transportkooi in cm Hoogte van de deur in cm Breedte van de deur in cm Tralieafstand horizontaal / verticaal Traliebreedte horizontaal / verticaal L 63 x B 47 x H 55 40,5 29 12/4 cm 4/2,5 mm L 78 x B 54 x H 62 47,5 37 12/4 cm 4/2,5 mm L 92 x B 62 x H 69 46,5 46 12/4 cm 4/2,5 mm L 109 x B 71 x H 79 57 53 12/4 cm 4/2,5 mm L 116 x B 76 x H 86 59,5 53 12/4 cm 4/2,5 mm Aanwijzing: Laat uw dier langzaam aan de kooi wennen voor u hem gebruikt. Zorg er allereerst voor dat uw dier zicht ontspannen voelt in de kooi met de deur open. Laat uw dier hierna wennen aan het liggen in de kooi terwijl de deur gesloten is, en verleng de duur van het verblijf in de kooi. Gebruik de kooi niet als straf zodat uw dier het als een positieve plek kan zien. Dit product (in maat L, maat XL en maat XXL) wordt in verband met het grote formaat of zware gewicht niet met de normale pakketpost verzonden, maar met PostNL Cargo. Hierdoor kan het 3 tot 5 werkdagen duren voordat u het product ontvangt.

€ 81.99

Lees verder...

TRIXIE XXL L 116 x B 77 x H 86 cm Trixie Friends on Tour Home
Product
 

Wit Trixie Kattenbak Cleany Cat

Deze kattenbak heeft een instaphulp zoals een brede rand die verhindert dat er strooisel en urine uitvalt/uitloopt. De rand wordt met een easy-click-afsluiting bevestigt: zo ontstaat een vaste verbinding tussen kattenbak en rand. De kattenbak heeft anti-slip-voetjes. In deze kattenbak kan uw kat ook wroeten, er zal geen strooisel uitvallen. Afmetingen: Totaal: L 54 x B 45 x H 21/29 cm. Kleur: wit Maten met rand (maximaal): L 56 x B 48 x H 29 Instaphoogte met rand: 17,5 cm Instaphoogte zonder rand: 15 cm Afschermrand overhanging ca. 4 cm

€ 13.99

Lees verder...

TRIXIE Wit Trixie Kattenbak Cleany Cat
Product
 

Zwart Grijs Trixie Krabpaal Susana Zwart Grijs

Een echt paleis voor uw kat: de krabpaal Susana van Trixie biedt veel mogelijkheden om te klimmen, spelen en sluimeren. Op het onderste niveau bevindt zich een hol om in terug te trekken, verstoppen en uit te rusten. Ze is met een knuffelkussen, velours en sisalkrabvlakken uitgerust. Hier kan uw kat net als aan de met natuursisal omwikkelde stam uitgebreid haar nagels verzorgen en haar natuurlijke krabinstinct uitleven, zodat uw meubels, behang en tapijten onbeschadigd blijven. Bovenop het hol ligt een gezellig, zacht wendbaar kussen met een velours- en pluchezijde om lekker te liggen. De aan een nylonkoord bengelende pluche bal met ratel nodigt uit om te spelen en aanduwen met de poten. Wie het nog hogerop wil zoeken klimt naar de volgende etage. Hier bevindt zich een knuffelbed met rand, waar uw kat heerlijk tegenaan kan leunen. Het platform is tevens bedoeld als uitzichtpunt, vanwaar het hele kattenrijk in het oog kan worden gehouden. In zwart, grijs en lichtgrijs uitgevoerd en met de tekst „Tiger´s Palace No.1“ is het een optisch aantrekkelijke krabpaal, dat ieder kattenhuishouden mooier maakt! Trixie krabpaal Susana in één oogopslag: Krabpaal met natuursisal en velours bekleedde krabton voor katten Veel verschillende bezigheidsmogelijkheden: klimmen, nagels scherpen, spelen, verstoppen & sluimeren Voldoende krabvlakken: met natuursisal omwikkelde stam en sisalvlak aan het hol, voor nagelverzorging en stillen van het natuurlijke krabinstinct Knuffelhol: gezellig terugtrekplekje om te verstoppen & slapen, met velours en sisalvlak Bengelende pluche bal: speeltje met ratel nodigt uit om met de poten aan te duwen Top-platform met knuffelbed: met hoge rand om tegenaan te vlijen, dient als uitzichtpunt Met gezellig wendbaar kussen: met lichtgrijze pluche zijde en zwarte velourszijde Attractief uiterlijk: zwart en grijs, met tekst „Tiger´s Palace No.1“ Onderhoud: wendbaar kussen op de hand wasbaar Kleur: zwart, lichtgrijs, grijs Materiaal: natuursisal, velours, pluche Afmeting: Totaal: H 90 x L 54 x B 44 cm Benodigde plaatsruimte: L 70 x B 44 cm Bodemplaat: L 54 x B 44 cm Krabton: Ø 40 x H 58 cm Top-platform met stevige rand: Ø 40 x H 13 cm Hol: Ø 40 x H 40 cm Ingang: B 25 x H 28 cm 3 wendbare sluimerkussens à Ø 35 cm Uitzichtplatform met verwijderbaar, wasbaar knuffelbed: Ø 40 cm x H 10 cm Speelbal aan nylonkoord: Ø 5 cm 2 sisal-stammen: à Ø 9 x L 39 cm

€ 98.99

Lees verder...

TRIXIE Zwart Grijs Trixie Krabpaal Susana Zwart Grijs
Product
 

Antraciet Trixie Krabpaal Alicante

Verschillende ligvlaktes op deze krabpaal geven uw kleine tijger een heerlijke blik over zijn rijk. Het hol biedt een toevluchtsoord of speelplaats. Krabpaal Alicante in een oogopslag: Voor katten tot 6 kg H 142 x L 45 x B 45 cm Bodemplaat: 45 x 45 cm Totale hoogte: 142 cm Totale breedte: 84 cm 6 Stammen met natuursisal omwikkeld, Ø 9,5 cm: 2 x 50 cm 2 x 40 cm 1 x 33 cm 1 x 37 cm Hol 43 x 32 x 25 cm Ligplaten: telkens 1 x 40 / 25 x 30 cm, 46 / 30 x 30 cm en Ø 36 cm Materiaal platen: middeldichte vezelplaat

€ 66.99

Lees verder...

TRIXIE Antraciet Trixie Krabpaal Alicante
Product
 

Trixie Bont Speeltouw 26cm 125gr 2 knopen

Honden houden van het spel met hun krachten. Tijdens het touwtrekken met uw hond kunt u kijken wie de sterkste is. De hond zal deze gezamenlijke tijd genieten, maar hij mag niet altijd het spel winnen. Bovendien reinigt dit robuuste en lichte speeltouw tijdens het spelen het gebit. Let`s trek!

€ 1.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Bont Speeltouw 26cm 125gr 2 knopen
Product
 

Beige Trixie Krabpaal Alicante

Verschillende ligvlaktes op deze krabpaal geven uw kleine tijger een heerlijke blik over zijn rijk. Het hol biedt een toevluchtsoord of speelplaats. Krabpaal Alicante in een oogopslag: Voor katten tot 6 kg H 142 x L 45 x B 45 cm Bodemplaat: 45 x 45 cm Totale hoogte: 142 cm Totale breedte: 84 cm 6 Stammen met natuursisal omwikkeld, Ø 9,5 cm: 2 x 50 cm 2 x 40 cm 1 x 33 cm 1 x 37 cm Hol 43 x 32 x 25 cm Ligplaten: telkens 1 x 40 / 25 x 30 cm, 46 / 30 x 30 cm en Ø 36 cm Materiaal platen: middeldichte vezelplaat

€ 66.99

Lees verder...

TRIXIE Beige Trixie Krabpaal Alicante
Product
 

Trixie Dubbel speeltouw bont 1 stuk

Met dit speeltouw kunt u uren lang met uw hond spelen en trekken. Omdat het touw dubbel is kan men het goed vast pakken.

€ 4.49

Lees verder...

TRIXIE Trixie Dubbel speeltouw bont 1 stuk
Product
 

Trixie Houten Loopwiel Ø 21cm

Met dit, uit onbehandeld natuurlijk hout geproduceerde loopwiel kunnen uw kleine knaagdieren hun behoefte naar beweging stillen. Dwerghamsters, muizen en degoes hebben namelijk een van nature uit duidelijke drang naar beweging. Ze lopen op zoek naar voedsel vaak meerdere kilometers. In het huis en de kooi is de beweging echter beperkt. Het houten loopwiel beweegt soepel en is stil dankzij het kogellager. Zo wordt de nachtrust van de bezitter door 's nachts actieve dieren niet verstoord. Het gesloten loopoppervlak zorgt voor een stevige houvast. Het bestaat uit kurk en ontlast de wervelkolom en de gewrichten. De gesloten achterwand voorkomt het inklemmen en daarmee en de kans op verwondingen van uw dier. Door het brede houten platform kan het loopwiel veilig op de bodem van de kooi of los in de kooi worden opgesteld. Met dit houten loopwiel biedt u uw knaagdieren pure fitness en ondersteunt u de natuurlijke loopdrang op optimale wijze. Trixie Houten Loopwiel in één oogopslag: Loopwiel uit onbehandeld hout Ideaal voor knaagdieren zoals dwerghamsters, muizen of degoes Loopoppervlak uit kurk: ontlast de wervelkolom en de gewrichten Met gesloten loopoppervlak en achterwand: biedt uw knaagdier een veilige houvast en voorkomt het inklemmen van het knaagdier Beweegt soepel en stil door kogellager Een massief houten platform zorgt voor een stevig houvast in de kooi Materiaal: Loopwiel in veiligheidsstandaard: uit onbehandeld hout Loopoppervlak: kurk Groottetabel Trixie Houten Loopwiel: Grootte Loopwiel Standplatform Geschikt voor Ø 21 cm ca. Ø 21 x T 5,5 cm ca. L 22 x B 10 cm Muizen, dwerghamsters Ø 28 cm ca. Ø 28 x T 8 cm ca. L 29 x B 12,5 cm Hamsters, degoes Let u op: controleert u het loopwiel regelmatig op knaagplekken en andere schaden en slijpt u het wiel indien nodig (of vervangen), zodat uw dier zich er niet aan kan bezeren. Aanwijzing: ter ontlasting van de wervelkolom a.u.b. een uitvoering groter kiezen.

€ 10.49

Lees verder...

TRIXIE Trixie Houten Loopwiel Ø 21cm
Product
 

Wit L 45 × B 33 × H 30 cm Trixie Radiatorligplek Knuffelzak Wit

De knuffelzak voor radiatoren van Trixie biedt uw kat in tegenstelling tot de gebruikelijke radiatorligplekken een diepe ligkom en een hoge rand om tegenaan te leunen. Een uitneembaar wendkussen met kortpolige pluche bekleding en polyestervlies-vulling zorgt voor een bijzonder gemoedelijk ligplekje. Het stevige metalen rek heeft verstelbare ophangbeugels, waardoor de radiatorligplek met de witte knuffelzak aan alle gangbare radiatoren kan worden opgehangen. Trixie radiatorligplek Knuffelzak in één oogopslag: Halfronde radiatorligplek om op te hangen aan radiatoren Gemmoedelijk ligplekje voor katten Met geintegreerde knuffelzak uit zacht en warm kortpolig pluche: voor comfortabel oprollen in een diepe ligkom met hoge rand on tegenaan te leunen Met gevoerd wendkussen: met afneembare hoes voor makkelijke reiniging Met stevig metalen rek met verstelbare ophangbeugels (9 – 12 cm): passend voor alle gangbare radiatoren Onderhoud: Kussenhoes: wasbaar in de wasmachine op 30°C Kussen/vliesvulling: handwas op 30°C Kleur: wit Materiaal: Bekleding: 100% polyester Inlet: 100% polyestervlies Afmeting: Totaal: ca. L 45 × B 33 (midden) × H 30 cm Knuffelzak, halfrond: ca. L 45 x B 33 (midden) x H 13 cm Wendkussen, halfrond: ca. L 43 x B 32 (midden) x H 2 cm Verstelbare ophangbeugels: ca. 9 – 12 cm

€ 32.99

Lees verder...

TRIXIE Wit L 45 × B 33 × H 30 cm Trixie Radiatorligplek Knuffe
Product
 

L 48 x B 37 x H 7 cm Trixie Kattenmand Mijou

Het knuffelbed Mijou van Trixie is een zacht, met liefde ontworpen ligplaats voor uw kat. Het schattige pluche bed in de vorm van een kattenhoofd met aangenaaide kattenoren heeft een opgestikt, gelukkig en er tevreden uitziend kattengezicht. Het ligvlak van het kttenbedje bestaat uit twee lagen dik, wolwit lamsvel-pluche, wat opgevuld wordt door aangenaam schuimrubber-fleece. Tegen de zacht gestoffeerde rand kan uw kat zich heerlijk aanleunen of hij kan de rand liefdevol kopjes geven. Dit schattige kattenkussen is een bijzonder licht en zeer warm bedje, die uw huiskamertijger overal, b.v. op het balkon, de vensterbank of op de grond een heerlijke slaapplaats biedt. Trixie knuffelbed Mijou overzicht: Pluche bed met lamsvel-look Schattig ontwerp: in de vorm van een kattenhoofd met een opgestikt gezicht en aangenaaide oren Gestoffeerd, zeer zacht ligvlak: van twee lagen dik lamsvel-pluche gevuld met schuimrubber vulling Knuffelige rand: perfect om tegenaan te leunen en met het kopje op te liggen Veelzijdig inzetbaar Beschermt tegen bodemkou en is bijzonder knuffelig Kleur: wolwit Materiaal: 100% polyester Gezamelijke maat: L 48 x B 37 x H 7 cm Ligvlak: L 37 x B 27 cm Randdikte: 7 cm Bodemdikte: 2 cm Reiniging: 30°C handwas

€ 12.99

Lees verder...

TRIXIE L 48 x B 37 x H 7 cm Trixie Kattenmand Mijou
Product
 

Bruin Trixie Senioren Krabpaal Emil

Speciaal voor oudere dieren, die niet meer zo beweeglijk zijn en niet meer zo goed kunnen springen: deze krabpaal heeft vier opstapjes, die het klimmen en springen van etage naar etage makkelijker maken. Ze zijn met zacht pluche bekleed en versierd met schattige poot-borduursels. Op de onderste etage bevindt zich een hol om terug te trekken, verstoppen en uitrusten. Er ligt een knus wendbaar kussen in en bij de ingang bengelt eeen pluche bal. Daarvoor ligt een sisal-krabvlak, dat net als de met sisaltapijt omwikkelde stam uitnodigt uitvoerig de nagels te scherpen. Zo kan uw kat zijn natuurlijk krabinstinct uitleven en uw meubels, tapijten en behang blijven onbeschadigd. De middelste etage is zacht bekleed, biedt plaats om uit te rusten, nodigt uit om de nagels te scherpen of met de tweede speelbal te spelen. Helemaal boven bevindt zich een gezelig, zacht bedje met een hoge rand, waar uw kat heerlijk tegenaan kan liggen. Het platform is tevens bedoeld als uitkijkpunt om het hele kattenrijk in de gaten te houden. Het bedje en het kussen kunnen worden verwijderd en op de hand gewassen. Een hoogwaardig, veelzijdig uitgevoerde krabpaal, die ook in hun beweging beperkte dieren een perfecte mogelijkheid geeft te klimmen, nagels scherpen, spelen, relaxen en sluimeren. Trixie senioren-krabpaal Emil in één oogopslag: Met bruin pluche bekleedde krabpaal voor senior-katten Veelzijdige bezigheidsmogelijkheden: om te klimmen, nagels scherpen, spelen, verstoppen & sluimeren Met 4 opstapjes: perfect voor oudere, minder beweeglijke dieren met minder sprongkracht, vergemakkelijkt het klimmen naar de volgende etage, met schattige poot-borduursels Voldoende krabvlakken: met sisal-tapijt omwikkelde stam en sisalkrabvlakken op de onderste etage, voor nagelverzorging en stillen van het natuurlijk krabinstinct Knuffelhol: gezellij terugtrekplekje om te verstoppen & slapen 2 bengelende pluche ballen: nodigen uit om aan te duwen met de pootjes Top-platform met knuffelbed: met hoge rand om tegenaan te leunen, dient als uitkijkpunt Met warm wendbaar kussen: in het hol en in het bedje boven Onderhoud: verwijderbaar bedje en wendbaar kussen op de hand wasbaar Kleur: Pluche: bruin Wendbaar kussen: beige Sisalmatten: natuurbruin Materiaal: pluche, sisalmatten Afmeting: Totaal: ca. H 96 x L 69 x B 59 cm Bodemplaat: L 69 x B 59 cm Met geintegreerde sisalmat: Ø 58 cm Hol: Ø 33 cm x H 40 cm met 2 ingangen: B 20 x H 22 cm Gepolsterd, rond platform, midden: Ø 58 cm Ovaal top-platform: Ø 58 cm Met afneembaar knuffelbed met hoge rand: L 50 x B 38 x H 14 cm 4 opstapjes met opgestikte pootafdrukken: Ø 19 cm Wendbare kussens: Pluche kussen voor knuffelbed, ovaal: L 47 x B 37 cm Pluche kussen voor hol, rond: Ø 31 cm Speelgoed: 2 pluche ballen aan nylonkoord: Ø 5 cm 4 pluche stammen voor opstapjes: Ø 8 cm 2 × L 26 cm 2 × L 13 cm 2 sisal-stammen met sisaltapijt bekleed: Ø 17 × à L 39 cm Montagetip: Bouw de krabpaal van boven naar beneden op.

€ 144.99

Lees verder...

TRIXIE Bruin Trixie Senioren Krabpaal Emil
Product
 

Trixie Wilgentunnel Ø20x38cm

De natuurvriendelijke knaagdierentunnel van wilgentenen is uitermate geschikt om aan te knabbelen, te spelen en te verstoppen. Ideaal voor buiten of in de kooi van uw lieveling. De tunnel van wilgentenen is in twee groottes beschikbaar: Ø 10 x 25 cm: geschikt voor hamster, muizen en andere kleine knaagdiertjes Ø 20 x 38 cm: geschikt voor dwergkonijnen, cavia's en andere knaagdieren

€ 9.49

Lees verder...

TRIXIE Trixie Wilgentunnel Ø20x38cm
Product
 
Free Web Hosting