Zoeken

Trixie Olijfkleurig Bijtsterk Kattennet 8 x 3 m

Het versterkte Cat Protect kattenveiligheidsnet van Trixie is geschikt voor de beveiliging van balkons, deuren, openstaande ramen en andere gevaarlijke plekken om de katten te beschermen voor de gevolgen van hun gekke buien en gevaarlijke acties. Een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen: door ingewoven ijzerdraad extra bijtvast de optimale bescherming voor uw kat sterk weer- en UV-bestendig inclusief bevestigingsmateriaal (haken, pluggen en bevestigingslijn) en montagehandleiding eenvoudige montage in het bijzonder ook voor kleinere katten geschikt Gaasgrootte: 3 x 3 cm, olijfkleurig Dikte materiaal: 1,2 mm Belastbaar tot 95 kg Materiaal: Polyethyleen met ingewoven ijzerdraad Let op: uw kat kan verstrikt raken in het net en daarbij verwondingen oplopen. Laat uw kat daarom nooit alleen achter bij het kattennet. Controleer het net regelmatig op beschadigingen en vervang het indien er grote gaten ontstaan. Foto:

€ 50.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Olijfkleurig Bijtsterk Kattennet 8 x 3 m
Product
 

Trixie Hangbrug Grand 35x15cm

Deze te gekke hangbrug voor grotere knaagdieren en vogels is bijzonder geschikt om te klimmen en te spelen. De houten ladder heeft zes sprossen, waaraan een drie-sprossige touwladder, een katoenen speeltouw en een katoenen ring met houtblok vastgemaakt worden. De brug heeft een stabiel ophangsysteem en kan in iedere kooi bevestigd worden. Volledig in elkaar gezet wordt hij geleverd. Belangrijke opmerking: Houd je huisdier onder toezicht bij het hanteren van dit speelgoed. Controleer het product regelmatig op schade en vervang het speeltuig als het defect is of als er onderdelen verloren zijn gegaan, anders kan niet worden uitgesloten dat het dier letsel oploopt.

€ 8.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Hangbrug Grand 35x15cm
Product
 

Trixie Neutral Shampoo Voor Honden En Katten 1l

Trixie Neutral Shampoo reinigt de vacht op een zachte manier en zorgt voor een mooie gezonde vacht. Door de vetinbrengende werking is de vachtverzorging met deze dierenshampoo bijzonder mild en aangenaam voor mens en dier. De vacht van uw viervoeter zal weer gezond en zacht aanvoelen, onaangename geurtjes zullen verwdwijnen. Trixie Neutral Shampoo is geschikt voor alle honden en katten. De PH-waarde ligt tussen 6,5 en 7,5. Product wordt niet getest op dieren. Gebruik De hoeveelheid shampoo is afhankelijk van de grote van de hond of kat, maar moet voorzichtig worden aangebracht. De shampoo aanbrengen op de natte vacht, goed verdelen en met lauw-warm water afspoelen. Het dier goed afdrogen en goed tegen tocht beschermen. Bevat: 5-15% anionogene oppervlakteactieve stoffen, onder 5% niet-aninogene oppervlakte-actieve stoffen, conserveringsmiddel Inhoud 1000 ml

€ 6.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Neutral Shampoo Voor Honden En Katten 1l
Product
 

Trixie Neutral Shampoo 1 liter

Trixie Neutral Shampoo reinigt de vacht op een zachte manier en zorgt voor een mooie gezonde vacht. Door de vetinbrengende werking is de vachtverzorging met deze dierenshampoo bijzonder mild en aangenaam voor mens en dier. De vacht van uw viervoeter zal weer gezond en zacht aanvoelen, onaangename geurtjes zullen verwdwijnen. Trixie Neutral Shampoo is geschikt voor alle honden en katten. De PH-waarde ligt tussen 6,5 en 7,5. Product wordt niet getest op dieren. Gebruik De hoeveelheid shampoo is afhankelijk van de grote van de hond, maar moet voorzichtig worden aangebracht. De shampoo aanbrengen op de natte vacht, goed verdelen en met lauw-warm water afspoelen. Het dier goed afdrogen en goed tegen tocht beschermen. Bevat: 5-15% anionogene oppervlakteactieve stoffen, onder 5% niet-aninogene oppervlakte-actieve stoffen, conserveringsmiddel Inhoud 1000 ml

€ 6.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Neutral Shampoo 1 liter
Product
 

Trixie Beschermrek voor Ramen, Zij Element L 62 × B 16 7 cm

Een opengekiept raam kan voor uw kat snel gevaarlijk worden: als ze haar kop boven, onder of aan een brede zijde door het raam steekt, denkt ze dat haar lichaam ook wel probleemloos kan volgen. Door de scheve positie van het raam kan ze echter makkelijk blijven steken en daarbij ernstige blessures oplopen. Daaarom dient u kiepramen altijd met een rek te beveiligen! Het spits toelopende beschermrek van Trixie met een hoogte van 62 cm en een breedte van 7 tot 16 cm kan aan de zijkant van de meeste in de handel gebruikelijke kiepramen worden bevestigd. Gemaakt uit kunststof is het bijzonder licht en daarbij zeer stabiel. De verpakking bevat bijpassende klemmen, waarmee het rek aan de zijkant van het raamkozijn kan worden vastgeschroefd of -geplakt. Eenmaal bevestigd kan het rek dan makkelijk weer worden verwijderd en bevestigd. Zo kan het bij niet gebruiken of schoonmaken makkelijk worden verwijderd. Een handig en nuttig accessoire voor veiligheid in ieder kattenhuishouden!! Trixie beschermrek voor ramen, zij-element in één oogopslag: Beschermrek voor bevestiging aan de zijkant van ramen voor de veiligheid van katten Voorkomt verwonding van uw kat aan geopende kiepramen Universele maat: past door vorm en grootte aan de meeste in de handel verkrijgbare kiepramen Met bijpassende klemmen: voor bevestiging aan de zijkant aan het raamkozijn, om vast te schroeven of vast te plakken Stabiel licht: geproduceerd uit robuust kunststof Makkelijk te verwijderen: voor het schoonmaken of bij niet gebruiken makkelijk te verwijderen en weer aan de klemmen te bevestigen Kleur: wit Materiaal: kunststof Afmeting: Totaal: L ca. 62 cm x B ca. 7 - 16 cm Tralie-afstand ca. 4,7 - 7,4 cm Leveringsomvang: 1 rek (zij-element), 3 klemmen voor vastschroeven of -plakken (bijv. met TESA-power-strips, componentenlijm of kleefschroeven - niet bij de levering inbegrepen) Het bijpassende Trixie beschermrek voor het beveiligen van geopende ramen, boven- en/of onderzijde vindt u hier: Trixie Beschermrek voor Ramen, Boven/Onder, Uittrekbaar

€ 5.49

Lees verder...

TRIXIE Trixie Beschermrek voor Ramen, Zij Element L 62 × B 16
Product
 

Vogelspeelgoed Ring van Katoen Ø24cm

Speel- en klimplezier voor jouw vogel. Met de ring kan prima geschommeld worden. Ook voor het klimmen geschikt. Aan de ring kan geknabbeld worden. Productomschrijving: Totale afmetingen (incl. touw): 48 cm Ring, buitenkant: Ø 24 cm Touwdikte: Ø 1,9 cm Ringdikte: Ø 5,3 cm Lengte touw: 10 cm Naast deze leuke ring van katoen hebben we natuurlijk nog veel meer schommels. Voor andere leuke vogelspeeltjes klik hier.

€ 7.49

Lees verder...

TRIXIE Vogelspeelgoed Ring van Katoen Ø24cm
Product
 

L 61 x B 40 x H 38 cm Trixie Katten Transportbox Kunststof Capri Open Top

De Trixie transportbox Capri is geschikt voor katten en kleine honden. De transportbox kan via metalen deuren van tralies aan de voorkant en van boven geopend worden. De transportbox is ideaal voor visite bij de dierenarts, omdat je lieveling zonder problemen van boven uit de box genomen worden kan. De constructie is zo gemaakt, dat de bovenste klep open gemaakt worden kan en het dier bij de dierenarts makkelijk eruit gehaald worden kan. Bij zwaardere dieren kan het gebeuren dat deze klep tijdens het dragen open gaat. Overzicht: Afmetingen: L 61 x B 40 x H 38 cm Kleur: donkergrijs / lichtgrijs Dakopening: L 38,2 x B 16,6 cm Inclusief bevestigingsmogelijkheid voor de autogordel Rooster dak: L 39,5 x B 19,3 cm Maximaal draagvermogen: 12 kg Aanwijzing: Laat u uw dier langzaam aan de kooi wennen voor je hem gebruikt. Zorg er allereerst voor dat je dier zicht ontspannen voelt in de kooi met de deur open. Laat je dier hierna wennen aan het liggen in de kooi terwijl de deur gesloten is, en verleng de duur van het verblijf in de kooi. Hierna kun je beginnen met het maken van ritjes in je auto, gebruik de kooi niet als straf zodat je dier het als een positieve plek kan zien.

€ 30.99

Lees verder...

TRIXIE L 61 x B 40 x H 38 cm Trixie Katten Transportbox Kunsts
Product
 

6 x 240 ml Trixie Voerautomaat TX6

De handige hulp in jouw huishouden: de Trixie voerautomaat TX6 neemt het voeren tot 3 keer per dag van je over. De voerhoeveelheid is individueel per maaltijd instelbaar en omvat 6 porties à 240 ml. De voerautomaat van Trixie is voor katten en honden geschikt en kan met nat- en droogvoer worden gevuld. Door de stevige deksel is het voer zeer goed tegen nieuwsgierige dieren beschermd en een extra toetsafdekking voorkomt, dat jouw dier per ongeluk de programmering verandert. De Trixie voerautomaat TX6 beschikt over een indicator en een geluidsignaal, dat aangeeft wanneer de batterijen bijna leeg zijn en is zeer makkelijk schoon te maken. Trixie voerautomaat TX6 in één oogopslag: Programmeerbare voerautomaat voor honden en katten Met stabiele deksel ter bescherming tegen nieuwsgierige dieren Extra toetsafdekking, dat per ongeluk veranderen van de programmering door jouw dier voorkomt Voertijden kunnen tot 3 maal per dag worden geprogrammeerd Voerhoeveelheid individueel per maaltijd instelbaar, tot 3 x 240 ml als een maaltijd programmeerbaar Voor nat- en droogvoer geschikt Makkelijk schoon te maken Met indicator en geluidsignaal wanneer de batterij bijna leeg is Batterij-aangedreven: 4 C baby-batterijen niet bij de levering inbegrepen Materiaal: kunststof Keurmerk: CE Totale afmeting: B 32 x H 10 cm Porties: 6 Volume per portie: 240 ml Onderhoud: de voerbakken met de hand met zacht afwasmiddel reinigen / bovendeel met een zachte doek en mild reinigingsmiddel vochtig afwissen.

€ 57.99

Lees verder...

TRIXIE 6 x 240 ml Trixie Voerautomaat TX6
Product
 

400g Droogvis Sprotten Trixie Hondensnacks

Deze cripsy vis hoort op ieder honden- of kattenbord! Het hoge eiwitgehalte in de gedroogde vis is ideaal voor de behoefte van jouw hond. Gezond, natuurlijk en lekker. En leuke beloning voor uw vierbenige vriend.

€ 8.49

Lees verder...

TRIXIE 400g Droogvis Sprotten Trixie Hondensnacks
Product
 

Trixie LED Pointer Catch the Light 1 stuk

Met dit speeltje voor alle katten kun je jouw kat urenlang bezighouden. De Trixie LED Pointer straalt een lichtje in de vorm van een vis. Laat de vis door de kamer zwemmen, over de grond, over de muren en weer terug - op jacht naar de vis zullen jij en jouw kat beslist veel plezier hebben! Alle eigenschappen in een oogopslag: LED met vismotief verlichtingstijd ca. 100 uur Inkl. Batterijen CX927 Lengte: ca. 5 cm We adviseren om de Trixie lightpoiner Catch the light niet te lang achter elkaar te gebruiken. Op deze manier blijft jouw kat het leuk vinden en raakt hij niet gefrustreerd omdat hij de vis niet te pakken kan krijgen. Advies voor afvoeren batterijen Bij een levering zitten vaak ook batterijen die bijvoorbeeld voor een afstandsbediening moeten worden gebruikt. Bij sommige producten zitten de batterijen of accu's ingebouwd. Als leverancier van producten waar batterijen bij zitten zijn we verplicht jou op het volgende te wijzen: Batterijen mogen niet bij het normale huisvuil terecht komen. Je kunt de lege batterijen inleveren bij: De chemokar in jouw gemeente Het gemeentelijk depot De batterijbak van de winkel die de batterijen verkoopt Bij de inleverpunten.

€ 3.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie LED Pointer Catch the Light 1 stuk
Product
 

Trixie Nagelschaar 11,5cm

De Trixie nagelschaar is voor het nagel snijden van alle huisdieren. De speciale messen van roestvrij staal zorgen ervoor, dat het hoorn niet splintert. De slipvaste greep zorgt voor een makkelijk gebruik. Nagels van dieren kan men normaal zelf knippen. Als je dit niet durft, is het beter als je het de dierenarts voor laat doen. Belangrijk: In de nagels zijn bloedvaten en zenuweinden, die niet verwond mogen worden. Bij donkere nagels zijn de bloedvaten meestal slecht zichtbaar. Hier niet te sterk korten. Gebruiksaanwijzing: Hou de poot van jouw dier goed vast, voordat je begint te knippen. Knip kort voor het einde van de bloedvaten schuin naar beneden. Het profiel van de tang is hierop aangepast. Tip bij donkere nagels: Werk me z`n tweeën: één persoon houdt het dier vast en straalt van onderen met een puntstraler (bijv. zaklamp) op de klauwen, de andere knipt.

€ 4.79

Lees verder...

TRIXIE Trixie Nagelschaar 11,5cm
Product
 

Trixie Olijfkleurig Bijtsterk Kattennet 4x3m

Het versterkte Cat Protect kattenveiligheidsnet van Trixie is geschikt voor de beveiliging van balkons, deuren, openstaande ramen en andere gevaarlijke plekken om de katten te beschermen voor de gevolgen van hun gekke buien en gevaarlijke acties. Een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen: door ingewoven ijzerdraad extra bijtvast de optimale bescherming voor uw kat sterk weer- en UV-bestendig inclusief bevestigingsmateriaal (haken, pluggen en bevestigingslijn) en montagehandleiding eenvoudige montage in het bijzonder ook voor kleinere katten geschikt Gaasgrootte: 3 x 3 cm, olijfkleurig Dikte materiaal: 1,2 mm Belastbaar tot 95 kg Materiaal: Polyethyleen met ingewoven ijzerdraad Let op: uw kat kan verstrikt raken in het net en daarbij verwondingen oplopen. Laat uw kat daarom nooit alleen achter bij het kattennet. Controleer het net regelmatig op beschadigingen en vervang het indien er grote gaten ontstaan. Foto:

€ 34.99

Lees verder...

TRIXIE Trixie Olijfkleurig Bijtsterk Kattennet 4x3m
Product
 

Trixie Beschermrooster voor het raam Model 1 bevestiging aan de zijkant

Gekiepte ramen zijn erg gevaarlijk voor katten, omdat ze ingeklemd kunnen raken. Het hekje sluit de gevaarlijke openingen af en is zo gemaakt, dat de kat niet omhoog klimmen kan. Kan aan het raam geplakt of geschroefd worden. Zo is het raam aan alle kanten veilig. Als mogelijk is het beter het beschermhekje met de meegeleverde schroeven te bevestigen. Dit garandeert een voortdurende en zekere bescherming van uw kat. Als het niet mogelijk is het hekje met de schroeven te bevestigen kan men het bijv. ook met Tesa-Power-Strips, componentenlijm of kleefschroeven te bevestigen. Kleur: witDe verpakking bevat telkens 1 deel (hek voor 1 kant). Tralieafstand: 1,5 cm De volgende modellen zijn verkrijgbaar: Model 1: Bevestiging aan de zijkant Hoogte 62,5 cm Breedte 8 - 16 cm Tralieafstand: ca. 1,5 cm 1 gedeelte voor de zijkant Model 2: Bevestiging boven of beneden aan het raam 65 x 16 cm Tralieafstand: ca. 1,5 cm 1 stuk

€ 4.79

Lees verder...

TRIXIE Trixie Beschermrooster voor het raam Model 1 bevestigin
Product
 

Trixie Metalen Vlooien Stofkam 6cm

Voor een grondige velverzorging. Met deze kam van fabrikant Trixie wordt niet alleen ongedierte verwijderd, maar ook neten worden door de dicht op elkaar zittende pinnen weggekamd. Zo kun je parasieten goed aanpakken.

€ 7.49

Lees verder...

TRIXIE Trixie Metalen Vlooien Stofkam 6cm
Product
 
Free Web Hosting